Follow us

Το πράσινο ξεχωρίζει | Πώς φόρεσε το πιο hot χρώμα της σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το look της μοιράζει στιλιστική έμπνευση και εσύ δεν πρέπει να την χάσεις.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γύρισε στην χώρα μας μετά τις μεγάλης διάρκειας διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε σε μία χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύοντας πως πράγματι βρίσκεται εδώ. Βέβαια, τη δική μας προσοχή τράβηξε με το cool outfit της, που φέρει τις τάσεις του αμερικάνικου street style στους δρόμους της πρωτεύουσας. Πιάσε μολύβι και χαρτί, γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα σου δείξει, πως θα φορέσεις την hot απόχρωση της σεζόν με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

Loading...

Style Inspo | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζει στιλιστικά μαθήματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας απασχολεί με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας ως μούσα των σχεδιαστών έχει συγκεντρώσει πολλά στιλιστικά μυστικά για να δημιουργεί on trend εμφανίσεις αλλά και σύνολα που αναδεικνύουν κάθε εκατοστό του σωματότυπού της. Κάπως έτσι καταφέρνει να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας και να μας εμπνέει με τα looks της και το τελευταίο θα κάνει το ίδιο και σε εσένα.

Η ίδια φαίνεται πως παρακολούθησε με προσοχή τις νέες τάσεις και από αυτές ξεχώρισε την hot απόχρωση της σεζόν, το έντονο, ζωντανό και απολύτως cool πράσινο. Η ίδια το επέλεξε στην μικρή εκδοχή της τσάντας ''Hourglass'', ένα από τα πιο διάσημα σχέδια του οίκου Balenciaga. Τώρα, όμως, μας δείχνει πως θα το υιοθετήσουμε και μέσω των ρούχων μας.

Loading...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την χαλαρή βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε ένα wide leg παντελόνι από vinyl με πράσινο χρώμα, ένα athleisure πανωφόρι που έφερε πράσινες λεπτομέρειες, ενώ κράτησε και την αγαπημένη της ''Hourglass'' τσάντα. Η ίδια πρόσθεσε μικρά oval γυαλιά ηλίου με ρετρό αισθητική, χρυσούς chunky κρίκους και Jordan αθλητικά παπούτσια.

Το πράσινο ξεχωρίζει | Πώς φόρεσε το πιο hot χρώμα της σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πες μας στα σχόλια αν θα αναδημιουργήσεις το look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ