Follow us

Latex Pants | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το παντελόνι που θα λάτρευε και η Kim Kardashian

Δες πως φόρεσε το αγαπημένο παντελόνι των Kardashians.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μαύρο μικρό φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα NDP

Η Kim Kardashian έχει εξελιχθεί σε μία πανίσχυρη γυναίκα της αμερικανικής showbiz. Σε εκείνη θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο της πρώτης πραγματικής Influencer τόσο σε τηλεοπτικό επίπεδο όσο και στα social media. Η Kim Kardashian είναι μία trendsetter και οτιδήποτε και αν φορέσει γίνεται sold out, αντιγράφεται και αναδημιουργείται σε σημείο που γίνεται viral και κατά επέκταση τάση. Ακόμα και στη χώρα μας παρατηρούμε τόσο τις fashionistas όσο και τις celebrities να αντλούν στιλιστική έμπνευση από εκείνη. Παράδειγμα αποτελεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που επένδυσε στην αγαπημένη Balenciaga τσάντα της Kim Kardashian, την οποία κράτησε πρώτη αναδεικνύοντας την σε trend. Τώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολουθεί τα βήματά της Kim Kardashian.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη βραδινή έξοδο η παρουσιάστρια αποθανατίστηκε με ένα night out σύνολο, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε δει πριν καιρό στην γκαρνταρόμπα τόσο της Kim Kardashian όσο και των διάσημων αδελφών της. Πρόκειται για ένα look που έχει ταυτιστεί με τα στιλ τους.

Loading...

Loading...

Latex παντελόνια | Δες πως το φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς απασχόλησε με τις στιλιστικές της επιλογές. Η ίδια κάνει ενδιαφέρουσες εμφανίσεις τόσο στο τηλεοπτικό πλατό της πρωινής εκπομπής της ''Happy Day'' όσο και στην προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά η βραδινή της εμφάνιση στα εγκαίνια του εστιατορίου Catalyna Modern Mexican μάς απασχόλησε ιδιαίτερα.

Για αυτή την εκδήλωση η ίδια προτίμησε να κάνει εντύπωση επιλέγοντας ένα λάτεξ παντελόνι σε κόκκινο χρώμα συνδυασμένο με ένα σατινέ πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα με μεταλλική λεπτομέρεια στον αστράγαλο, μπεζ καμπαρντίνα και μαύρη καπιτονέ τσάντα με κόκκινες πινελιές.

Latex Pants | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το παντελόνι που θα λάτρευε και η Kim Kardashian

Η εμφάνιση της αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να είσαι μία Kardashian ούτε να κάνει τολμηρές εμφανίσεις για να υιοθετήσεις τάσεις αλλά και statement κομμάτια, όπως το λάτεξ παντελόνι. Επένδυσε σε διαχρονικά κομμάτια, safe αποχρώσεις και έτσι οι συνδυασμοί τους στις εμφανίσεις σου θα είναι προσεγμένοι και πάνω από όλα κομψοί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ