Follow us

Πώς θα βρεις το σωστό νούμερο στα ρούχα της Zara | Το styling hack που ανακαλύψαμε

Τέλος στα στιλιστικά ατοπήματα, τώρα θα ψωνίζεις σωστά στη Zara βρίσκοντας το τέλειο μέγεθος για εσένα.

Πώς θα βρεις το σωστό νούμερο στα ρούχα της Zara | Το stiling hack που ανακαλύψαμε iStock

Πόσες φορές είδες κάποιο fashion item σε e-shop, σε μία κρεμάστρα ενός καταστήματος, σε μία γκαρνταρόμπα φίλης, σε μία ανάρτηση κάποιας fashionista και προτού καλά το σκεφτείς το έκανες δικό σου; ''Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά'', θα πεις στον εαυτού σου, όμως, και πάλι δεν θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις την απερίσκεπτη αγορά σου την οποία τώρα δεν μπορείς να αξιοποιήσεις σωστά. Τι πήγες λάθος; Μπορεί το σχέδιο να ήταν ακριβώς όσα επιθυμούσες, η εφαρμογή αντιθέτως... δεν ήταν. Είναι σημαντικό για μία ολοκληρωμένη, καλαίσθητη και περιποιημένη εμφάνιση το ρούχο να εφαρμόζει σαν γάντι πάνω σου. Το μέγεθος, λοιπόν, παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και τις αγορές σου, έτσι ώστε να είσαι πάντα κομψή και κατά επέκταση να μην μετανιώνεις καμία αγορά σου.

Size Matters | Πώς θα βρεις το ιδανικό μέγεθος ρούχων στη Zara

Σήμερα, λοιπόν, θα αφιερώσουμε το στιλιστικό άρθρο μας στα μεγέθη και πιο συγκεκριμένα στο πως θα βρεις το ιδανικό για εσένα στο αγαπημένο προσιτό fashion brand Zara. Ειδικά αυτή την περίοδο θα το επισκέπτεσαι είτε διαδικτυακά είτε φυσικά στα αμέτρητα καταστήματά της, με σκοπό να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ανάμεσα στα νέα drops της Zara θα βρεις τόσο τις πιο hot τάσεις όσο και τα βασικά, τα staples, των εμφανίσεων σου. Για αυτό προτού κάνεις οποιαδήποτε αγορά απομνημόνευσε το παρακάτω hack.

Κάνοντας το γνωστό καθημερινό σκρολάρισμα στο Tik Tok ανακαλύψαμε ένα πολύ χρήσιμο βίντεο. Πρόκειται για το παρακάτω το οποίο μάς εξηγεί τα σχήματα στα ταμπελάκια των ρούχων της Zara. Ανάλογα με το σχήμα προσαρμόζεις την επιλογή σου. Σε κάποια χρειάζεται να πάρεις το παραπάνω μέγεθος και σε άλλα το μικρότερο, ενώ είναι και αυτά που έχουν κανονική εφαρμογή και επιλέγεις το σύνηθες size.

Δες το παρακάτω βίντεο και βάλε τέλος στις δυσκολίες του shopping.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ