Follow us

Το ροζ slip dress από τα Zara που έγινε viral στο Tik Tok

Στοιχίζει λιγότερο από 40 ευρώ και έχει κατακτήσει τις καρδιές των πιο ενημερωμένων fashionistas στο Tik Tok.

φορεματα Pixel Formula

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αντλήσαμε έμπνευση από τα social media για το καθημερινό styling. Άλλωστε, στην εποχή μας είναι οι πραγματικοί trendsetters και θα ήταν αδύνατο να γράφουμε για τάσεις χωρίς να ενημερωνόμαστε μερικώς από αυτά. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ξεχωρίζει ανάμεσα τους ο βασιλιάς των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, που έχει συσπειρώσει ένα μεγάλο κοινό από Gen Z αλλά και Millenials. Ο λόγος για το Tik Tok που μετράει περίπου δύο ενεργά χρόνια στο διαδίκτυο και τα apps των έξυπνων συσκευών. Το Tik Tok παρουσιάζει τη μία τάση μετά την άλλη, την hot αισθητική του χθες, του σήμερα και του αύριο. Ανάμεσα στα μικρού μήκους βίντεο θα βρεις τόσο προτάσεις και ιδέες για να ανανεώσεις το στιλ σου όσο και τις αγορές που αξίζει να κάνεις.

Το #TikTokMadeMeBuyIt hashtag μετράει εκατομμύρια βίντεο, όπου χρήστες δείχνουν τα fashion items που τους έπεισαν άλλοι χρήστες του Tik Tok να κάνουν δικά τους. Κάπως έτσι ο δικό μας αλγόριθμος, που ξέρει τόσο την λατρεία μας για τη μόδα όσο και για το Zara, εμφάνισε στην σελίδα ''For You'' αμέτρητα βίντεο με ένα συγκεκριμένο φόρεμα.

Όλοι έχουν τρελαθεί με το Zara slip φόρεμα

Ο λόγος για ένα ρομαντικό φόρεμα, που φυσικά ταιριάζει στις on trend αισθητικές της κοκέτας, του μπαλέτου, των 00s και της ανάδειξης της θηλυκότητας. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, που στο κάτω μέρος του φέρει άνοιγμα, ενώ κλείνει στην πλάτη με μεταλλικό πλέξιμο. Στοιχίζει λιγότερο από 40 ευρώ και βρίσκεται ήδη στις γκαρνταρόμπες των περισσότερων fashion lovers.

Το ροζ slip dress από τα Zara που έγινε viral στο Tik Tok
Το viral φόρεμα του Zara θα το βρεις εδώ.

Αποτελεί ένα ευέλικτο σχέδιο, που μπορείς να φορέσεις σε μία casual βόλτα συνδυασμένο με sneakers, όσο και σε μία βραδινή έξοδο για ποτό. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ γίνεται και το ιδανικό φόρεμα για επίσημες περιστάσεις, όπως οι καλοκαιρινοί γάμοι και οι βαπτίσεις.

Δες παρακάτω μερικά από τα μικρού μήκους βίντεο που εξυμνούν αυτό το viral fashion item. Εσύ θα το προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου; Πες μας στα σχόλια.

@supercoolexploradora

Saw a tiktok & purchased immediately, unboxing Zara pink silk dress 💘 #zara #zarahaul #springfashion2022 #fyp #ShowUsYourDrawers

♬ brutal vogue - Alex Chapman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ