Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Nicola Peltz | Τα looks της Mrs Beckham που θα θες να φορέσεις και εσύ

Το νέο it girl έχει ενδιαφέρον στιλ που θα σε εμπνεύσει να πειραματιστείς με το δικό σου.

Στην γκαρνταρόμπα της Nicola Peltz | Τα σύνολα της Mrs Beckham που θα θες να φορέσεις και εσύ Splash/Ideal Images

Είναι όμορφη, έχει στιλ και attitude. Αυτά θα λέγαμε με μία πρώτη ματιά για τη νέα Mrs Beckham, τη Nicola Peltz. Το όνομά της αυτές τις ημέρες μάς έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία άκρως exclusive εκδήλωση με τον Brooklyn Beckham, τον πρωτότοκο γιο, της Victoria και του David Beckham.

Loading...

Η Nicola Peltz είναι μία ενδιαφέρουσα παρουσία για πολλούς λόγους. Κατάγεται από μία πανίσχυρη οικογένεια και η ίδια έχει καταφέρει μέσα λίγα χρόνια να δημιουργήσει το δικό της ''όνομα'' στον χώρο του θεάματος και της μόδας. Η 27χρονη ασχολείται με το modeling και την ηθοποιία, ενώ μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να σε κάνει θαυμάστρια της. Το στιλ της είναι είναι απολύτως cool και έχει όσα επιθυμεί η Gen Z. Με λίγα λόγια είναι η σύγχρονη ενσάρκωση των 00s τάσεων.

Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Nicola Peltz και ξεχωρίσαμε τα καλύτερα της looks

Η Nicola Peltz απασχολεί τον Τύπο, τα social media αλλά και την fashion κοινότητα με τις στιλιστικές της επιλογές. Όπως προαναφέραμε, η ίδια λατρεύει τα '00s και στις εμφανίσεις της θα βρεις χαρακτηριστικά κομμάτια - τάσεις εκείνης της δεκαετίας. Παρ' όλα αυτά, στις επίσημες εμφανίσεις της θα επιλέξει πιο διαχρονικά κομμάτια, ωστόσο, θα φέρουν τη φρεσκάδα και στοιχεία από την ιδιαίτερη στιλιστική αισθητική της. Ανάμεσα στα αγαπημένα της looks που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα βρεις και αρκετές φετινές τάσεις, όπως τα platform heels.

Αξίζει να δεις και εσύ τα πιο ενδιαφέροντα outfits της, για αυτό και τα συγκεντρώσαμε παρακάτω. Άντλησε στιλιστική έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις από το νέο it girl, την Nicola Peltz Beckham.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ