Follow us

Ο απόλυτος οδηγός στο Y2K στιλ | Οι celebrities το λατρεύουν και εμείς σου δείχνουμε πως να το υιοθετήσεις

Το στιλ του 2000 έχει πλέον γίνει ό,τι πιο επίκαιρο.

Ο απόλυτος οδηγός στο Y2K στιλ | Οι celebrities το λατρεύουν και εμείς σου δείχνουμε πως να το υιοθετήσεις Splash/Ideal Images

Από ό,τι φαίνεται οι λάτρεις της μόδας αλλά και οι σχεδιαστές έχουν μία νοσταλγία, η οποία επικεντρώνεται στη δεκατία του 2000 και το στιλ, που τη σημάδεψε. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες τάσεις από τα ''ένδοξα'' 00s γυρνάνε στο επίκεντρο της μόδας. Ειδικά το καλοκαίρι, που μας πέρασε, έιδαμε την αναβίωση τους με celebrities και fashion influencers να φοράνε χαρακτηριστικά κομμάτια της δεκαετίας. Μινιμαλιστικά φορέματα με τιράντες, platform πέδιλα, έγχρωμοι φακοί σε γυαλιά ηλίου, κοσμήματα με charms, πλαστικά και γυάλινα δαχτυλίδια, loose jeans και cardigans, crop tops με αέρινα μανίκια, psychedelic prints και μικροσκοπικές τσάντες έκαναν την παρουσία τους αισθητή τόσο στο street style όσο και στα social media.

Μάλιστα, η στιλιστική επιστροφή των 00s είναι τόσο δυνατή, που είδαμε και το γνωστό ''butterfly'' μοτίβο να δίνει το παρών και στα κόκκινα χαλιά. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τη Dua Lipa με το λαμπερό butterfly φόρεμα στην εκδήλωση για τα μουσικά βραβεία Grammy, που φέρει την υπογραφή του οίκου Versace. Φυσικά κανείς! Από την άλλη πλευρά, η μούσα των σχεδιαστών, Bella Hadid, έχει συμπεριλάβει στον λογαριασμό της στο Instagram όσα θα φορούσε μία fashionista κατά τη διάρκεια των 00s. Όπου και να κοιτάξουμε, από τα social media μέχρι τις φθινοπωρινές συλλογές, το ''Y2K'' στιλ έχει κατακτήσει το χώρο της μόδας και η Gen Z δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Loading...
Loading...

Υιοθέτησε το hot style, που λατρεύει κάθε fashionista

Η επιρροή των 00s, όπως προαναφέραμε είναι τόσο μεγάλη, που τα στιλιστικά βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok για το ''Y2K'' στιλ είναι αμέτρητα. Λάτρεις της μόδας κάθε ηλικίας, δημιουργούν τα δικά τους σύνολα, δείχνοντας μας όλα τα απαραίτητα κομμάτια του ''Y2K'' στιλ και προσφέροντας μας αρκετές προτάσεις συνόλων.

Get the Y2K look

Κάνοντας μία έρευνα ανάμεσα στις φθινοπωρινές συλλογές ξεχωρίσαμε τα κομμάτια, που θα σε βοηθήσουν να εντάξεις τη 00s πινελιά στις δικές σου εμφανίσεις. Πρόκειται για basic fashion items, που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με κομμάτια της γκανταρόμπας σου και να δημιουργήσεις σύνολα, που ζήλευε κάθε fashionistas.

Καρό παντελόνι σε ίσια γραμμή, Pull & Bear

Μαύρο σατινέ μάξι φόρεμα, Zara

Μαύρα platform μποτάκια, Tsakiris Mallas

Co-ord σετ πουκαμίσου και φούστας με print, Stradivarius

Τσάντα ώμου με αλυσίδα, Mango

Ζακέτα με πλέξη ριμπ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ