Follow us

KARL x SmileyWorld | Η πιο cool συλλογή μόλις κυκλοφόρησε και θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Το iconic Smiley face αποκτά Lagerfeld twist και αναλαμβάνει να ανανεώσει το στιλ σου.

Karl Lagerfeld Courtesy of Karl Lagerfeld

"Επιθυμώ ο καθένας να φοράει ό,τι θέλει και να συνδυάζει τα ρούχα όπως θέλει, ώστε να νιώθει χαρούμενος. Αυτό για εμένα είναι το μοντέρνο στιλ". Λάτρης της υψηλής αισθητικής και του ντυσίματος που λειτουργεί ως τρόπος έκφρασης και προέκτασης της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου, ο Karl Lagerfeld έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο της μόδας. Η καριέρα, τα σχέδια, τα ρούχα του, η κληρονομιά του αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέους δημιουργούς αλλά και brands. Σε αυτό συμβάλει και η πορεία του δικού του οίκου Karl Lagerfeld με τον creative director Hun Kim να δημιουργεί ολοένα και πιο εντυπωσιακές συλλογές που εκφράζουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο το gender fluidity.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, ο οίκος Karl Lagerfeld πραγματοποίησε την πιο cool και fun συλλογή των τελευταίων ετών με ένα brand που μόνο στο άκουσμα του, μας κάνει να χαμογελάσουμε. Ο λόγος για το brand Smiley. Τι συμβαίνει όταν ένας οίκος με σημαντική πορεία στον κόσμο της μόδας συνεργάζεται με ένα brand που είναι συνώνυμο της χαράς και της αισιοδοξίας; Δημιουργείται μία high fashion συλλογή που θα κάνει τα σύνολα σου να αποπνέουν coolness και θετικά vibes.

KARL x SmileyWorld | Η πιο cool συλλογή μόλις κυκλοφόρησε και θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Μεταξύ άλλων, αφορμή για την εν λόγω συνεργασία είναι τα 50 χρόνια πορείας και λειτουργίας του brand Smiley. Το χαρακτηριστικό logo του brand, δηλαδή το Smiley face, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα του 21ου αιώνα, μέρος της ποπ κουλτούρας και αντιπροσωπεύει τέλεια το global positivity που έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την περίοδο. Για τον εορτασμό των 50 χρόνων, το brand Smiley "πάντρεψε" τη φιλοσοφία του με εκείνη του οίκου μόδας Karl Lagerfeld και είχε ως αποτέλεσμα μία συλλογή που συνδυάζει άψογα το χιούμορ, την τέχνη, τη μόδα και την προσωπική έκφραση του στιλ.

KARL x SmileyWorld

Τα ρούχα της KARL x SmileyWorld συλλογής

Για τη δημιουργία της KARL x SmileyWorld συλλογής, το iconic Smiley Face ανανεώθηκε με τα εμβληματικά γυαλιά που συνήθιζε να φορά ο Karl Lagerfeld και απέκτησε το signature hair look του, δηλαδή την αλογοουρά. Αυτά τα νέα χαρούμενα Smiley face με το Lagerfeld twist έχουν αποτυπωθεί επάνω σε μπλούζες φούτερ και jogger παντελόνια που είναι ιδανικά για την καθημερινότητα -και όχι μόνο. Για τις fashionistas που αγαπούν να εξελίσσουν συνεχώς το ντύσιμό τους, η κίτρινη πλισέ φούστα, το πουκάμισο και η πολυμορφική καμπαρντίνα είναι σίγουρα must have για τη σεζόν.

KARL x SmileyWorld

Τα πιο cool αξεσουάρ της συλλογής

Η KARL x SmileyWorld συλλογή περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ανοιξιάτικες εμφανίσεις με θετικά vibes. Τα bucket καπέλα σε μαύρο και κίτρινο χρώμα και η μαύρη tote τσάντα, όλα τους διακοσμημένα με το Smiley Face, πρόκειται να σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που τα φοράς.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα

r-shop.gr

duomo.gr

Κεντρική διάθεση : Sport And Fashion Freedom 212 00 03 710

Editor's Picks

Μπλούζα φούτερ KARL x SmileyWorld®

Πουκάμισο KARL x SmileyWorld®

Μπλούζα KARL x SmileyWorld®

Μπλούζα KARL x SmileyWorld®

Πλισέ φούστα KARL x SmileyWorld®

Τσάντα KARL x SmileyWorld®

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ