Follow us

Πως θα ντυθείς κομψά χωρίς προσπάθεια | Η Ελίνα Παπίλα έχει φορέσει τα ωραιότερα φορέματα από το Mango

Όλα τα φορέματα από το Mango που έχει φορέσει η Ελίνα Παπίλα στο Breakfast@Star.

Elina Papila Instagram @elinapapila

Η άνοιξη είναι η ευνοϊκότερη εποχή για να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με φορέματα. Το one piece που μετρά εκατοντάδες χρόνια πορείας και εξέλιξης στον κόσμο της μόδας, συγκαταλέγεται στα αγαπημένα κομμάτια κάθε γυναίκας, αφού αποτελεί βασικό συστατικό μίας ενημερωμένης και λειτουργικής γκαρνταρόμπας. Εξίσου σημαντικό μάλιστα είναι το γεγονός πως όποια κι αν είναι η περίσταση, το dress code, η ηλικία, ο σωματότυπος και το στιλ μας, πάντα θα μπορούμε να βρούμε το ιδανικό φόρεμα που μας κάνει να αισθανόμαστε κομψές και όμορφες.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που βρίσκεσαι σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου, η νέα συλλογή του Mango προσφέρει μεγάλη ποικιλία από φορέματα σε ιδιαίτερα χρώματα και μοτίβα, τα οποία αξίζουν την προσοχή σου. Ακριβώς αυτή την τακτική ακολουθεί και η Ελίνα Παπίλα, η οποία επιλέγει να φορέσει συχνά φορέματα του high street brand μόδας. Η παρουσιάστρια της πρωινή εκπομπής Breakfast@Star έχει δείξει την προτίμηση της στα φορέματα του Mango και εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα που είναι ιδανικά για την περίοδο της άνοιξης.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα υιοθέτησε μία από τις top τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2022 και φόρεσε πρόσφατα ένα midi φόρεμα με γεωμετρικά 70s μοτίβα και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονη απόχρωση. Τα floral φορέματα είναι επίσης μία από τις συχνές στιλιστικές επιλογές που κάνει η παρουσιάστρια. Εμείς μάλιστα ξεχωρίσαμε το midi φόρεμα σε πράσινη απόχρωση και μικρά μαύρα λουλούδια, το οποίο συνδύασε με δερμάτινη ζώνη, αλλά και ένα ακόμα Mango φόρεμα με dark floral μοτίβο που είναι ιδανικό για τα office looks αυτής της εποχής.

Τα αγαπημένα φορέματα της Ελίνας Παπίλα από το Mango

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Get the Style

Φόρεμα με τύπωμα floral Mango

Φόρεμα τύπωμα αλυσίδες Mango

Φόρεμα ριχτό εμπριμέ Mango

Φόρεμα πουκαμίσα εμπριμέ Mango

Φόρεμα πλισέ εμπριμέ Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ