Follow us

5 ανοιξιάτικα looks που θα σε πείσουν να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Για να μην έχεις καμία δικαιολογία -τουλάχιστον στιλιστική- να μείνεις μέσα αυτό το Σαββατοκύριακο.

5 ανοιξιάτικα looks που θα σε πείσουν να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο Pixel Formula

Με τον ήλιο να καίει όλο και περισσότερο και τα απογεύματα να βραδιάζει όλο και πιο αργά είναι παραπάνω από κρίμα να μείνεις μέσα το Σαββατοκύριακο. Για να μην έχεις καμία δικαιολογία -τουλάχιστον στιλιστική- συγκεντρώσαμε παρακάτω τα σύνολα των πιο ενημερωμένων fashionistas για να δημιουργήσεις τα κατάλληλα looks για κάθε περίσταση.

Ετοιμάσου από τώρα για τις εξόδους σου.

Τα outfits που θα σε πείσουν να αφήσεις το Netflix & Chill για τις εξόδους

Ο κομψός τρόπος να φορέσεις το T-shirt | Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει θα θελήσεις να φορέσεις το λευκό staple της γκαρνταρόμπας σου, το T-shirt. Για να δημιουργήσεις το πιο κομψό look συνδύασε το με ένα άνετο tailored παντελόνι και αξεσουάρ σε nude αποχρώσεις.

Loading...

Βάλε λίγο χρώμα στις εμφανίσεις σου | Μπορεί να έχεις απηυδήσει έχοντας ακούσει τόσες πολλές φορές τη συμβουλή να εντάξεις χρώματα στα ανοιξιάτικα looks σου, όμως, θα το διαβάσεις άλλη μια φορά. Σε αυτή την πρόταση έχουμε τρεις εναλλακτικές.

Α) Επίλεξε ένα κοστούμι πάντα σε άνετες χαλαρές γραμμές που μπορείς να φορέσεις από έναν καφέ έως τη βραδινή έξοδο.

Loading...

Β) Το φόρεμα σε μία έντονη απόχρωση θα σου δώσει αδιαμφισβήτητα τον τίτλο της πιο καλοντυμένης. Δώσε προσοχή στις αποχρώσεις των υπόλοιπων κομματιών του look, ώστε να ταιριάζουν ομοιόμορφα και να μην δημιουργούν ''φασαρία''.

Loading...

Γ) Αν δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου με έντονα χρώματα, τότε η πιο safe και on trend εκδοχή της πρότασης είναι να τα εντάξεις μέσω των αξεσουάρ σου. Είτε μιλάμε για γυαλιά ηλίου, τσάντες και παπούτσια είτε για κοσμήματα, ζώνες και φουλάρια, πειραματίσου με αυτές τις μικρές πινελιές που θα αναβαθμίσουν όλο το look σου.

Loading...

Οι μίνι φούστες επιστρέφουν | Αν αναρωτιώσουνα πως θα φορέσεις τις μίνι φούστες τότε σου έχουμε την απάντηση: Σύνδυασε την με ένα απλό πουκάμισο, sneakers, μπαλαρίνες ή mules και την τσάντα ώμου που έχεις εποκτήσει αυτή τη σεζόν. Et voilà, είσαι έτοιμη για τη βόλτα του Σαββατοκύριακου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ