Follow us

Top 10 | Τα πιο κομψά φορέματα που θα φορούσε μία fashionista στην Ανάσταση

Τα φορέματα που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

street style Pixel Formula

Μετά από δύο χρόνια που περάσαμε το Πάσχα με πολλούς περιορισμούς και χωρίς τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε, φέτος μπορούμε να γιορτάσουμε ξανά με τις οικογένειες και τους φίλους μας, να ταξιδέψουμε και γενικώς να απολαύσουμε αυτές τις ημέρες όπως ονειρευόμαστε. Ως fashionistas μάλιστα, έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τα looks που δημιουργήσουμε τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε; Φυσικά ένα φόρεμα.

Διαβάστε Επίσης

Η περίοδος της άνοιξης είναι ιδανική για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με νέα φορέματα σε διαφορετικά μήκη, χρώματα και μοτίβα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, οι νέες συλλογές των fashion brands προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από φορέματα που είναι ιδανικά για το βράδυ της Ανάστασης. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα φόρεμα με έντονη απόχρωση όπως το burnt orange, το κόκκινο ή το πράσινο, το οποίο μπορείς να φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα σατινέ φορέματα που θα βρεις στις συλλογές των H&M και Zara. Εάν θέλεις να φορέσεις κάτι φρέσκο και cool, τότε ένα floral φόρεμα είναι σίγουρα μία πολύ κομψή επιλογή.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα παπούτσια, εάν η άνεση είναι αδιαπραγμάτευτος παράγοντας, οι πλατφόρμες, τα πέδιλα με τετράγωνο τακούνι ή τα kitten heels είναι must επιλογές, αφού προσφέρουν σταθερότητα στο περπάτημα. Εναλλακτικά, ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι οι επιλογές που θα έκανε μία ενημερωμένη fashionista.

Editor's Picks

Σατέν φόρεμα με δετή ζώνη H&M

Εμπριμέ φόρεμα Answear

Φόρεμα κυματιστό εμπριμέ Mango

Εμπριμέ φόρεμα με πλαϊνά κουμπιά Massimo Dutti

Κρουαζέ φόρεμα BSB Fashion

Φλοράλ φόρεμα με δετή πλάτη Toi & Moi

Lauren Dress Karavan Clothing

Φόρεμα boho Stradivarius

Σατινέ φόρεμα Zara

Φόρεμα εμπριμέ με φαρδιά μανίκια Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ