Follow us

Από 10 έως 50 ευρώ | Οι budget friendly αγορές που θα έκανε μία fashionista για το Πάσχα

Πώς θα γιορτάσεις το Πάσχα με στιλ χωρίς να ξεφύγεις από το budget σου;

street style Pixel Formula

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και κάθε fashionista έχει ξεκινήσει να σκέφτεται την ανανέωση της γκαρνταρόμπας και του στιλ της. Ευτυχώς για όλες μας, οι νέες συλλογές των brands για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 βρίσκονται ήδη στα καταστήματα και τα e-shops, προσφέροντας μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής άνοιξης είναι τα έντονα χρώματα. Φορέματα, φούστες, σακάκια, πουκάμισα σε bold αποχρώσεις όπως το φούξια, το πράσινο lime, το πορτοκαλί, το γαλάζιο πρόκειται να είναι το pop of color που θα κάνει τα σύνολα σας να ξεχωρίσουμε και θα σας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Διαχρονικά και πολύ κοριτσίστικα, τα floral μοτίβα βρίσκονται στις περισσότερες ανοιξιάτικες collections. Η δική μας πρόταση είναι να πειραματιστείτε με το στιλ σας, επενδύοντας σε ένα παντελόνι με φλοράλ μοτίβο που είναι πολύ cool και μπορείτε να το φορέσετε με διάφορους τρόπους.

Loading...

Όσον αφορά στα αξεσουάρ της άνοιξης, αφήστε για λίγο στη ντουλάπα την κλασική μαύρη τσάντα και επιλέξτε μία σε λευκό χρώμα που θα φωτίσει τα σύνολά σας. Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τη shoe συλλογή σας με ένα νέο και πολύ άνετο ζευγάρι παπουτσιών, τα sneakers σε έντονα χρώματα είναι το απόλυτο must have.

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα κάνετε όμως τις πιο έξυπνες αγορές; Λίγο πριν ξεκινήσετε το shopping, θα χρειαστεί να ορίσετε κάποιο συγκεκριμένο budget, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπεράσετε. Εμείς για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε δέκα κομμάτια που κοστίζουν από δέκα έως και πενήντα ευρώ και αξίζουν μία θέση στη συλλογή σας.

Loading...

Editor's Picks

Εμπριμέ φόρεμα με φιόγκο Zara

Cross body τσάντα Nine West Haralas.gr

Midi φόρεμα με έναν ώμο και βολάν Pink Woman

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Ριχτό σατινέ μπλέιζερ Bershka

Τζιν σαλοπέτα Pull & Bear

Μίνιμαλ παντελόνι Bridgerton Stradivarius

Φόρεμα τύπωμα μπαρόκ Mango

Πλισέ φούστα H&M

Πουκάμισο με λουλούδια Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ