Follow us

Pajama chic | Πώς φόρεσε τη διφορούμενη τάση η Ζέτα Μακρυπούλια

Δες το look της παρουσιάστριας που μας ενθουσίασε.

Ζέτα Μακρυπούλια

Πριν αρκετό καιρό είχαμε κάνει λόγο για την αξία που έχουν οι σατινέ πιτζάμες στην καθημερινότητά σου και φυσικά τον ύπνο σου. Είναι η πολυτέλεια που αξίζει σίγουρα την επένδυση, αφού δεν θα μετανιώσεις ποτέ για αυτή την αγορά. Οι σατινέ ή μεταξωτές πιτζάμες αξίζουν κάθε κόστος, αφού τα οφέλη τους είναι πραγματικά πολλά. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που αναφέρουν πως το ύφασμα αυτό φέρνει την επανάσταση στον ύπνο. Χιλιάδες κριτικές, σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο τις εξυμνούν, ενώ ταυτόχρονα αρκετοί αισθητικοί και δερματολόγοι τις προτείνουν σε όλους τους πελάτες τους ανεξαρτήτως ηλικίας. Σήμερα, όμως, δεν θα κάνουμε λόγο για τη χρήση στον ύπνο σου, αλλά την αξιοποίηση τους στο street style. Καλά διάβασες, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις fashionistas που τις φορούν με αυτοπεποίθηση εκτός σπιτιού και το κάνει με πολύ στιλ.

Loading...

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το διφορούμενο look στο feed των social media μας και το street style. Πολλές είναι οι fashion experts που κατά καιρούς του δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Το συνδυάζουν με πέρλες, ιδιαίτερα κοσμήματα, γόβες ή πέδιλα και την κατάλληλη τσάντα. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η Sarah Jessica Parker, η οποία λατρεύει τον συνδυασμό του εν λόγω σατινέ σετ με πολυτελή αξεσουάρ. Από ότι φαίνεται την ίδια προτίμηση είχε και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Loading...

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια που θα βλέπαμε στο street style ενός fashion month

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με το παρακάτω look στο τηλεοπτικό πλατό του Rouk Zouk και αμέσως μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της μικρής οθόνης για εκείνη την εβδομάδα. Η ίδια έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα σετ σατινέ πιτζαμών, που έφερε τα χρώματα του λευκού και του μπλε σε ένα υπέροχο μοτίβο ριγών. Για να δώσει περισσότερη έμφαση στη σιλουέτα της, πρόσθεσε μία φαρδιά ζώνη στη μέση, ενώ ένα ζευγάρι chunky sneakers σε λευκό ολοκλήρωσε το look της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ