Follow us

Πώς θα ντυθείς στην Ανάσταση | Οι Ελληνίδες celebrities σού δίνουν ιδέες

Με αυτά τα looks θα ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους στην Ανάσταση.

Πώς θα ντυθείς στην Ανάσταση | Οι Ελληνίδες celebrities σού δίνουν ιδέες Instagram @evelynkazantzoglou, @stam_tsimtsili & @chrismpo

Σκοπός μας είναι να σου προσφέρουμε μέσω των άρθρων μας την απαραίτητη στιλιστική βοήθεια που χρειάζεσαι καθημερινά. Σήμερα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε ιδέες και προτάσεις συνόλων για την ημέρα της Ανάστασης, έτσι ώστε να μην πανικοβληθείς τελευταία στιγμή και να αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα.

Εμπιστεύσου τις Ελληνίδες celebrities για τις φετινές εμφανίσεις σου.

Easter styling eggs | Πώς θα ντυθείς φέτος στην Ανάσταση σύμφωνα με τις celebrities

Η Κατερίνα Καινούργιου σε προσκαλεί να βρεις τον πιο glamorous εαυτό σου και να φορέσεις ένα dramatic κόκκινο φόρεμα, που πάντα θα κάνει εντύπωση. Ειδικά το σχέδιο που επέλεξε η παρουσιάστρια μάς έχει κλέψει την καρδιά.

Loading...

Η Χριστίνα Μπόμπα σού προτείνει να φορέσεις ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση. Μην ξεχνάς πως οι pop αποχρώσεις προτιμούνται ιδιαίτερα φέτος στα κοστούμια και είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις τόσο τις βραδινές εμφανίσεις σου όσο και εκείνες του γραφείου μετά το πέρας των εορτών.

Loading...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που είναι γνωστή για τη μεγάλη συλλογή των μίνι φουστών στην γκαρνταρόμπα της, δίνει στιλιστική έμπνευση με το παρακάτω look. Ήρθε η ώρα να φορέσεις και εσύ τη δική σου μίνι φούστα -που αποτελεί τάση φέτος- και να τη συνδυάσεις με ένα τοπ με κλειστή λαιμόκοψη. Αν θες να είσαι άνετη συνδύασε το με λευκά καλοδιατηρημένα sneakers.

Loading...

Η fashion expert Έβελυν Καζατζόγλου δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης της στις ευέλικτες ολόσωμες φόρμες. Επέλεξε μία με μία ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως είναι τα διάτρητα σχέδια του look της.

Loading...

Η Τόνια Σωτηροπούλου που αντλεί στιλιστική έμπνευση από τις Γαλλίδες σε καλεί να φορέσεις το αέρινο φλοράλ φόρεμα σου, εκείνο που προσφέρει πολλούς πόντους ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Loading...

Τέλος, για εσένα που έχεις κανονίσει έξοδο μετά την Ανάσταση, η Άννα Πρέλεβιτς σού προτείνει να βγάλεις από την γκαρνταρόμπα σου το σύνολο με την παγιέτα και να το φορέσεις ξανά. Λίγη παραπάνω λάμψη δεν έβλαψε κανέναν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ