Follow us

5 άκρως κολακευτικά ολόσωμα μαγιό από τα H&M που θα σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood

Αυτά τα μαγιό από τα H&M κοστίζουν έως 35 ευρώ και είναι πολύ κομψά.

street style iStock

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα καλωσορίσουμε και επίσημα το καλοκαίρι, με την προσοχή μας να είναι στραμμένη προς την αναζήτηση του τέλειο μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμο, το μαγιό είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και μέρος των αναμνήσεων που θα σκεφτόμαστε όλο τον επόμενο χρόνο.

Τι χρειάζεται να προσέξεις όταν επιλέγεις μαγιό; Να έχει καλή εφαρμογή, να είναι άνετο, το κόψιμό του να κολακεύει τη σιλουέτα σου και φυσικά το σχέδιο του να σου φτιάχνει τη διάθεση και να σε κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Τα ολόσωμα μαγιό μάλιστα είναι μία από τις πιο κολακευτικές επιλογές που μπορείς να κάνεις και μία αγορά που αξίζει να κάνεις για να υποδεχτείς το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Ευτυχώς για όλες μας, τα fashion brands έχουν ήδη κυκλοφορήσεις τις συλλογές με τα μαγιό, ώστε να μπορείς εσύ -και όλες μας- να επιλέξεις τα πρώτα σχέδια του καλοκαιριού. Εμείς επισκεφτήκαμε το online shop των και ξεχωρίσαμε πέντε ολόσωμα μαγιό που κοστίζουν έως 35 ευρώ, αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και έχουν τα πιο κομψά σχέδια.

Editor's Picks

Ολόσωμο μαγιό High leg H&M

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο High leg H&M

Ολόσωμο μαγιό με βολάν H&M

Στράπλες ολόσωμο μαγιό H&M

Ολόσωμο μαγιό με θήκες με ενίσχυση H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ