Follow us

Θες να εντάξεις prints και χρώματα στις εμφανίσεις σου | Δες τη Φαίη Σκορδά που το έκανε με τον πιο εύκολο τρόπο

Το στιλιστικό hack της Φαίης Σκορδά που χρησιμοποιεί για προσεγμένες ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Φαίη Σκορδά NDP

Όλες μας απολαμβάνουμε αυτόν τον ζεστό και ηλιόλουστο καιρό κάτι που φαίνεται και στις εμφανίσεις μας. Πώς; Έχουν αλλάξει εντελώς τα καθημερινά σύνολα μας, καθώς έχουμε προσαρμόσει ήδη το προσωπικό στιλ και την γκαρνταρόμπα μας στις ανάγκες της ανοιξιάτικης σεζόν. Πιο ελαφριά υφάσματα, ανοιχτόχρωμα looks, άνετα υποδήματα και πολύχρωμα αξεσουάρ δίνουν το παρών στις τελευταίες εμφανίσεις μας. Ωστόσο για κάποιες από εμάς η ανοιξιάτικη ανανέωση των στιλιστικών επιλογών μας δεν έχει τελειώσει εδώ. Α6ναζητάμε ακόμα περισσότερους τρόπους έτσι ώστε να το μεταβιβάσουμε ομαλά και στην καλοκαιρινή σεζόν. Ένας τρόπος είναι να προσθέσουμε υπέροχα fun μοτίβα που αποπνέουν την αισθητική του καλοκαιριού αλλά και χρώματα που έχουν ταυτιστεί μαζί του.

Και τα δύο στιλιστικά θέματα αποτελούν δύσκολα tasks, καθώς οι ισορροπίες μεταξύ του επιτυχημένου look και του στιλιστικού ατοπήματος είναι λεπτές. ''Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να εντάξουμε πολύχρωμα prints στο ντύσιμό μας'', θα αναρωτιέσαι. Την απάντηση μάς την δίνει η Φαίη Σκορδά, μια γυναίκα που δεν φοβάται τις έντονες αποχρώσεις, το mix & match και τα ιδιαίτερα prints.

Styling 101 | Η Φαίη Σκορδά μοιράζει στιλιστικά μαθήματα

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα αγαπημένα της looks από τις τηλεοπτικές και καθημερινές εμφανίσεις της, ξεχωρίσαμε εκείνες που έφεραν πολύχρωμα έντονα μοτίβα. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά φαίνεται να τα λατρεύει και έχει αρκετά ανάλογα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της.

Η ίδια για να δημιουργεί προσεγμένες εμφανίσεις επενδύει σε two pieces και φορέματα με μοτίβα και έντονα χρώματα, και έτσι δεν χρειάζεται να δυσκολευτεί στο styling και τους συνδυασμούς τους με διαφορετικά κομμάτια. Το μόνο που πρέπει να προσέχει είναι τα αξεσουάρ, τα οποία πάντα βρίσκονται σε ''συμφωνία'' με τα κομμάτια.

Δες παρακάτω τα looks της και άντλησε στιλιστική έμπνευση.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ