Οι last minute αγορές που αξίζει να κάνεις λίγο πριν το Πάσχα

Οι αγορές που αξίζει να κάνεις πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές του Πάσχα και έχουμε ξεκινήσει να ονειρευόμαστε τις στιγμές και τις βόλτες που θα κάνουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας. Είτε μείνεις στην πόλη είτε έχεις διοργανώσει κάποια εξόρμηση, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ανοιξιάτικα σύνολα με βάση τις τάσεις της σεζόν.

Εάν ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχεις κάνει τις απαραίτητες αγορές για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, εμείς ξεχωρίσαμε δέκα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις λίγο πριν το Πάσχα. Αρχικά, τα φορέματα σίγουρα αξίζει να βρίσκονται στη shopping list σου. Προτίμησε να επενδύσεις σε μίντι φορέματα, εμπριμέ ή μονόχρωμα που μπορείς να φορέσεις είτε με sneakers είτε με πλατφόρμες. Αυτά είναι και δύο από τα παπούτσια που είναι must have για αυτή τη σεζόν, αφού συνδυάζονται με κάθε σύνολο και είναι πολύ άνετα.

Ένα νέο τζιν επίσης είναι απαραίτητο. Ανανέωσε τη συλλογή σου με ένα τζιν παντελόνι στη γραμμή που γνωρίζεις πως ταιριάζει στη σιλουέτα σου. Πώς θα το συνδυάσεις; Ακολούθησε το αγαπημένο στιλιστικό combo των fashionistas για την άνοιξη και φόρεσε το είτε με πουκάμισα και μπλούζες σε λουλουδάτα μοτίβα είτε με το διαχρονικό λευκό πουκάμισο που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου. Εξίσου άνετες όμως είναι και οι ολόσωμες φόρμες, τις οποίες μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας το styling.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα πανωφόρια, ένα σακάκι σε ουδέτερο τόνο όπως το μπεζ είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία της εποχής και μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα. Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει ήδη τι θα φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης, αλλά σου λείπουν τα παπούτσια, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, είτε με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο είτε slingback, είναι μία από τις πιο έξυπνες αγορές αφού θα τις φορέσεις ξανά και με άλλα σύνολα.

Διαβάστε Επίσης

Αναφορικά με τα αξεσουάρ, μία ψάθινη τσάντα είναι απαραίτητη τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι. Προτίμησε μία tote ψάθινη τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα.

Editor's Picks

Γόβες Envie Shoes

Ολόσωμη φόρμα ζώνη Mango

Λευκά sneakers DKNY Haralas.gr

Μακρύ εμπριμέ φόρεμα Zara

Τσάντα FURLA E-Papoutsia

Τζιν Sailor Calzedonia

Floral πουκάμισο BSB

Σακάκι με γυριστά μανίκια Stradivarius

Εσπαντρίγιες Tsakiris Mallas

Κρεπ φόρεμα με βολάν H&M