Follow us

7+1 επιλογές για να ξεχωρίσεις ως καλεσμένη στα events της άνοιξης

Η νέα συλλογή του brand Riska θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τα φορέματα.

Anna riska

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη εποχή κάθε γυναίκας που αγαπά τη μόδα, αφού οι νέες τάσεις που έχουν κυκλοφορήσει είναι γεμάτες με χαρούμενα χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα, μεταδίδοντας στην καθεμία από εμάς θετικά vibes και μία διάθεση για ανανέωση. Αφού λοιπόν έχεις ενημερωθεί για τα επικρατέστερα trends, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις το brand από το οποίο θα κάνεις τις αγορές σου. Εμείς έχουμε ήδη βρει τον απόλυτο προορισμό για ανοιξιάτικο shopping.

Ο λόγος για το brand Riska που επιλέγουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas, αφού μέσα στις συλλογές του μπορείς να βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για την εκάστοτε σεζόν. Όσον αφορά το ανοιξιάτικο ντύσιμο, στη νέα συλλογή του brand Riska θα βρεις μεγάλη ποικιλία από το one-piece που αγαπούν όλες οι γυναίκες εδώ και πολλές δεκαετίες: τα φορέματα.

Όποια κι αν είναι η περίσταση, το dress code και το στιλ σου, είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό φόρεμα στη νέα Riska συλλογή, ώστε να ξεχωρίσεις στις ανοιξιάτικες εξόδους σου και στα events που θα βρεθείς καλεσμένη. Για τις πιο casual περιστάσεις, όπως ένα κάλεσμα για brunch ή παγωμένο τσάι και καθέ στο μπαλκόνι της φίλη σου, δεν χρειάζεται να στερηθείς το στιλ σου και σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα φόρεμα καφτάνι με ζώνη που ταιριάζει τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια και θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όλη την ημέρα.

Για τις formal περιστάσεις, όπως μπορεί να είναι η πρόσκληση σ' ένα γάμο ή σ' ένα ανοιξιάτικο πάρτι, αν είσαι fan του girly, ρομαντικού στιλ, στη νέα συλλογή του brand Riska θα βρεις μίντι φορέματα με τούλι ή με παγιέτες σε pastel αποχρώσεις για να δημιουργήσεις σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είσαι fan των floral μοτίβων, τότε ένα φόρεμα κιμονό ή ένα μίντι φόρεμα με λουλουδάτο μοτίβο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις μια ξεχωριστή εμφάνιση σε μία περίσταση όπως είναι μια βάφτιση ή ένα dinner party σε βεράντα, ή απλά μια χαλαρή βραδινή έξοδος για ποτό.

Extra Tip

Εκτός από τα φορέματα, μία ακόμα πολύ κομψή και άνετη επιλογή για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου είναι οι ολόσωμες φόρμες. Συγκεκριμένα, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου μία floral ολόσωμη φόρμα που μπορείς να φορέσεις είτε με casual είτε με formal συνδυασμούς και να δημιουργήσεις τα πιο κομψά σύνολα.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή Riska και τις capsule συλλογές Monochrome και Milk & Honey στο annariska.gr

Social Media: Facebook και Instagram

Editor's Picks

Φόρεμα με άνοιγμα στα μανίκια, Riska

Φόρεμα Σε Τούλι Riska

Φόρεμα Κιμονό Riska

Μίντι Φόρεμα Σε Leaf Print Riska

Μίντι floral φόρεμα Riska

Floral Ολόσωμη Φόρμα Riska

Φόρεμα Σε Παγιέτα Riska

Καφτάνι με ζώνη Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ