Follow us

Στο είχαμε πει πρώτες | Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και με αυτά τα Stradivarius κομμάτια θα το φορέσεις και εσύ

Τα ροζ κομμάτια που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν για να κάνεις updated συνδυασμούς.

Στο είχαμε πει πρώτες | Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και με αυτά τα Stradivarius κομμάτια θα το φορέσεις και εσύ Splash/Ideal Images

Πριν μέρες είχαμε κάνει λόγο για τη λατρεία των Ελληνίδων celebrities για το ροζ. Όπου και αν κοιτάγαμε, όποια ανάρτηση και αν συναντούσαμε στα social media σίγουρα θα εντοπίζαμε ροζ ρούχα ή αξεσουάρ. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά και φυσικά η Δανάη Μπάρκα, που το λατρεύουν. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε εκείνα τα pink κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου για να υιοθετήσεις το hot trend της σεζόν.

Loading...

Pink everywhere | Η Stradivarius σου δείχνει πως να υιοθετήσεις το trend

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Οι τάσεις για τη σεζόν του 2022 στην πλειοψηφία τους έχουν μία ρομαντική διάθεση με τα preppy looks, τις παστέλ αποχρώσεις και τις θηλυκές λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ να δίνουν το παρών στις περισσότερες συλλογές. Το ροζ, ωστόσο, φαίνεται να είναι το χρώμα που φοριέται πιο πολύ, καθώς έχει κυριαρχήσει ήδη αυτούς τους μήνες. Για να ακριβολογούμε συναγωνίζεται επάξια το hot πράσινο.

Το ροζ χρώμα πληροί όλες τις προϋποθέσεις των trend της άνοιξης του 2022 και δεν είναι λίγες οι fashion experts που του δίνουν φέτος την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Επειδή, λοιπόν, το ροζ μεσουρανεί στις τάσεις ήρθε η ώρα να σε κατευθύνουμε στα pink fashion items, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Loading...

Μελετώντας το ένα drop μετά το άλλο από τα αγαπημένα μας fashion brands ξεχωρίσαμε τη νέα συλλογή της Stradivarius, στην οποία κυριαρχεί το ροζ σε κάθε ρούχο και αξεσουάρ. Από φορέματα, σε φούστες και ολόσωμες φόρμες, παρακάτω θα ανακαλύψεις τα fashion items, που θα σε αναδείξουν στην απολύτως ενημερωμένη fashionista. Plus, έχουν απολύτως προσιτή τιμή, διαχρονικό χαρακτήρα και δεν θα σταματήσεις να τα φοράς.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Υφασμάτινη πλεκτή τσάντα χιαστί, Stradivarius

Twill overshirt με τσέπες cargo, Stradivarius

Φλοράλ αέρινο μίντι φόρεμα, Stradivarius

Μίνι φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Stradivarius

Μίντι φόρεμα από δύο υλικά χωρίς ραφές, Stradivarius

Παντελόνι με πιέτες, Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι, Stradivarius

Ψηλόμεση μίνι φούστα με ελαστική μέση, Stradivarius

Σαλοπέτα, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ