Follow us

Stylish on a budget | Τα ανοιξιάτικα trends που αξίζει να υιοθετήσεις

Αυτές είναι οι τάσεις της σεζόν που θα σε ξεχωρίσουν ανάμεσα στα πλήθη.

Stylish on a budget | Τα ανοιξιάτιλα trends που αξίζει να υιοθετήσεις Splash/Ideal Images

Σήμερα συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που υπόσχονται να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία. Πρόκειται για fashion items, που φέρουν προσιτή τιμή και θα βρεις στα περισσότερα brands. Σε αντίθεση με τη τιμή τους, τα εν λόγω κομμάτια έχουν μεγάλη δυναμική στο styling και εξίσου μεγάξη αξία στις τάσεις, για αυτό και αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Trends that worth your penny | Τα fashion items που θα σε αναδείξουν στην ενημερωμένη fashionista που επιθυμείς να είσαι

Ξέχνα τα κλασικά πουκάμισα με τη στενή σιλουέτα. Η μόδα φέτος μας επιβάλλει oversized πουκάμισα στις hot αποχρώσεις της σεζόν, το πράσινο και το φούξια. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τζιν παντελόνια αλλά και με τα tailored wide leg του γραφείου, ενώ αποτελούν και τα ιδανικά πανωφόρια για την παραλία -η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν πρέπει να παραμελήσουμε τα beach looks.

Loading...

Σου είχαμε πει πως οι 00s cardigans με το ιδιαίτερο μινιμαλιστικό κλείσιμο της αλυσίδας είναι το must have fashion item και είναι ένα κομμάτι που θα φοράς ξανά και ξανά στις βόλτες και τις διακοπές σου.

Loading...

Οι κορσέδες φέτος αναδεικνύονται στο τοπ της χρονιάς, ενώ το βλέπουμε να ενσωματώνεται σε φορέματα και ολόσωμες φόρμες. Δίνουν περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα και εμείς τους λατρεύουμε, όπως και οι απανταχού fashionistas.

Loading...

Με τα platform heels να έχουν κατακλύσει τον κόσμο της μόδας το να βλέπουμε τις μπαλαρίνες να επιστρέφουν δυναμικά στο street style μάς ανακουφίζει. Τα καλαίσθητα ballet flats είναι τα παπούτσια που θα μας συνοδεύσουν από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο και εμείς εδώ σου βρήκαμε τις πιο chic και budget friendy επιλογές.

Loading...

Τα cargo pants επιστρέφουν και αυτά στις τάσεις και εμείς σου βρήκαμε εδώ τις πιο κομψές εκδοχές τους για να υιοθετήσεις το trend.

Loading...

Και αν νόμιζες ότι τα cut outs έπαψαν να μας απασχολούν τότε κάνεις λάθος. Τα ευρηματικά κοψίματα για άλλη μία χρονιά αναλαμβάνουν τον ρόλο να μας αναδείξουν στην πιο κομψή, ενδιαφέρουσα και σέξι εκδοχή του εαυτού μας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ