Follow us

Αυτό το λινό παντελόνι από τα H&M είναι η καλύτερη απάντηση για τις μέρες με υψηλή θερμοκρασία

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις ένα λινό παντελόνι;

street style Pixel Formula

Πλέον διανύουμε τον τελευταίο μήνα της άνοιξης με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Αυτό το γεγονός δημιουργεί μία νέα στιλιστική πρόκληση σε όλες τις fashionistas. Θα πρέπει δηλαδή να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία με στιλ. Ευτυχώς για όλες μας, το λινό ύφασμα είναι η απάντηση στο εν λόγω fashion ζήτημα.

Διαβάστε Επίσης

Το λινό ύφασμα κατασκευάζεται από το φυτό λινάρι, που καλλιεργείται για τις κλωστικές ίνες του, ενώ εδώ και αιώνες έχει αποκτήσει τον τίτλο του πιο αέρινου και δροσερού υφάσματος για την περίοδο του καλοκαιριού. Γιατί; Επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και είναι εξαιρετικά απορροφητικό. Συνεπώς, τα λινά ρούχα που υπάρχουν ήδη στις συλλογές των brands για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι άκρως απαραίτητα για αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

Εάν επιλέγεις να φοράς παντελόνια στην καθημερινότητά σου, λόγω της άνεσης και της πρακτικότητάς τους, τότε αυτό το bottom από τη νέα collection των H&M αξίζει σίγουρα μία θέση στη shopping list σου. Πρόκειται για ένα λινό jogger παντελόνι, το οποίο θα βρεις σε πέντε αποχρώσεις: μαύρο, off white, πράσινο, γαλάζιο και χακί, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με το στιλ σου. Πώς μπορείς να το φορέσεις; Οι συνδυασμοί είναι τόσοι ώστε να μη βαρεθείς να το φοράς τους επόμενους μήνες. Με εξίσου λινό πουκάμισο ή κλασικά t-shirts, με εμπριμέ μπλούζες ή με crop tops για casual chic εμφανίσεις που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Όσον αφορά στα παπούτσια, τα sneakers, οι εσπαντρίγιες, αργότερα τα σανδάλια αλλά και οι πλατφόρμες είναι σίγουρα κάποιες από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Editor's Picks

Λινό παντελόνι H&M

Λινό παντελόνι H&M

Λινό παντελόνι H&M

Λινό παντελόνι H&M

Λινό παντελόνι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ