Follow us

Εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα μπικίνι, αυτό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι ιδανικό

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το μπικίνι που θα αναδείξει το -μελλοντικό- μαύρισμά σου.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Από τη στιγμή που η θερμοκρασία ανέβει και το ημερολόγιο δείξει πως είμαστε μία ανάσα μακριά από το καλοκαίρι, οι γυναίκες ξεκινάμε την αναζήτηση του ιδανικού μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμο, μονόχρωμο ή εμπριμέ, το μαγιό είναι ο καλύτερος φίλος μας για το καλοκαίρι και εκείνο που μας βοηθά να απολαύσουμε όσο περισσότερο γίνεται τις βουτιές στη θάλασσα και τη χαλάρωση στον ήλιο.

Εάν έχεις ήδη ξεκινήσει και εσύ να αναζητάς το μαγιό του καλοκαιριού, τότε σίγουρα αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο μπικίνι που επέλεξε η Τόνια Σωτηροπούλου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με λευκό μπικίκι που είναι must have για καθεμία από εμάς.

Διαβάστε Επίσης

Το λευκό μπικίνι -αλλά και το ολόσωμο- είναι διαχρονικά, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ενώ αναδεικνύουν με υπέροχο τρόπο το μαύρισμα του καλοκαιριού. Για την τρέχουσα σεζόν, η Τόνια Σωτηροπούλου προτίμησε ένα μπικίνι από τη νέα συλλογή της H&M, που αποτελείται από μπικίνι τοπ με έναν ώμο και ψηλόμεσο bottom που αγκαλιάζει το σώμα και κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Extra Tip

Ένας επιπλέον λόγος για να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα λευκό μαγιό είναι πως μπορείς να δημιουγρήσεις mix and match με άλλα μπικίνι. Να συνδυάσεις δηλαδή το bottom με κάποιο εμπριμέ τοπ και το αντίστροφο. Έτσι, έχεις περισσότερους συνδυασμούς.

Το λευκό μπικίνι της Τόνιας Σωτηροπούλου

Loading...

Get the Look

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ