Follow us

It's Sales Time | Ο shopping guide σου για να ψωνίσεις σωστά σε αυτές τις εκπτώσεις

Οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις είναι γεγονός και εμείς σου βρήκαμε όσα χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν.

shopping iStock

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι το λιγότερο χαοτική. Τα brands αναμειγνύουν τόσο χειμερινά όσο και καλοκαιρινά κομμάτια στις κρεμάστρες και τα ράφια και αν βρεθείς σε ένα φυσικό κατάστημα είναι σίγουρο, πως το χάος θα σε συνεπάρει. Από την άλλη πλευρά τα e-shops σού τα παρουσιάζουν αρκετά πιο οργανωμένα, όμως εκεί ενέχει ένα άλλο πρόβλημα: Η υπερκατανάλωση και η αγορά fashion items που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά. Σε μία γενικότερη εικόνα, οι εκπτώσεις χρήζουν έναν ιδιαίτερο χειρισμό. Προτού ξεχυθείς σε ένα ατελείωτο shopping spree είναι καλύτερο για εσένα πρώτα να ακολουθήσεις μερικά βήματα, ώστε να επενδύσεις σωστά το budget σου κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Αρχικά, θα πρέπει να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Ναι, καλά διάβασες πρέπει να την οργανώσεις. Πέρα από το γεγονός πως η τάξη θα σε βοηθήσει αρκετά στη ψυχολογία σου και στο καθημερινό styling, παράλληλα θα συμβάλλει στον εντοπισμό των ελλείψεων. Έτσι, θα ανακαλύψεις ποια fashion items χρειάζεσαι, ποια πρέπει να αντικαταστήσεις και ποια να κάνεις πέρα. Έπειτα είναι σημαντικό να γνωρίζεις την αισθητική σου και σε συνδυασμό με τις ανάγκες σου να προχωρήσεις σε αγορές. Με βάση το στιλ σου και τις κοινωνικές περιστάσεις σου θα ψωνίσεις πιο έξυπνα χωρίς να γίνεις έρμαιο των εκπτωτικών καρτελών. Τέλος, επένδυσε σε κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά και δεν έχουν εφήμερο χαρακτήρα.

Loading...

Πάμε μαζί για ψώνια | Τα fashion items που χρειάζεσαι από τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις

Όπως ήταν αναμενόμενο ερευνήσαμε την αγορά και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα fashion items από τις συλλογές των Stradivarius, Bershka, Pulll & Bear, H&M, Massimo Dutti, Mango και Zara που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις ρούχα και αξεσουάρ σε απολύτως προσιτές τιμές και με κομψή αισθητική, που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου.

Ολόσωμη φόρμα denim φερμουάρ, Mango

Μπλούζα σατέν με λαιμόκοψη ''V'', Stradivarius

Ψηλόμεση φούστα με μπροστινό άνοιγμα, Zara

Σταυρωτό blazer, H&M

Βαμβακερό τζάκετ, Bershka

Τζιν παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι, Massimo Dutti

Μποτίνια, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ