Follow us

Κεφάλαιο μίνι φούστα | Πώς θα τη φορέσεις σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός μοιράζει μαθήματα στιλ πάνω στο hot trend της σεζόν.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Τα '90s ήταν μία δεκαετία γεμάτη αμφιλεγόμενα trends, από τα χαμηλοκάβαλα τζιν μέχρι τον συνδυασμό φορεμάτων με παντελόνια αλλά και των ευδιάκριτων thongs. Η μόδα, ωστόσο, φαίνεται πως της έχει αδυναμία και για αυτό φέτος φέρνει στις πρώτες θέσεις των τάσεων τα χαρακτηριστικά κομμάτια των '90s και την Y2K αισθητική. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι μίνι φούστες, οι οποίες έχουν κατακλύσει το street style τις τελευταίες εβδομάδες με αποτέλεσμα να τις έχουμε λατρέψει και εμείς. Οι fashionistas έχουν δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτές και όπου και αν κοιτάξουμε βλέπουμε και ένα νέο σύνολο με πρωταγωνιστή τη μίνι φούσα. Μάλιστα, και οι Ελληνίδες celebrities λατρεύουν την εν λόγω τάση, με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου να ξεχωρίζει.

Τα looks της Αθηνάς Οικονομάκου με μίνι φούστα που αξίζει να αναδημιουργήσεις και εσύ

Η Αθηνά Οικονομάκου ως σχεδιάστρια μόδας με τα δικά της brands ρούχων και κοσμημάτων γνωρίζει σε βάθος το styling. Όταν κοιτάμε τις αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, διαπιστώνουμε πως η διάσημη ηθοποιός είναι η ιδανική για να μας προσφέρει στιλιστική έμπνευση και tips για να εξελίξουμε την γκαρνταρόμπα και να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks της με πρωταγωνιστή τη μίνι φούστα. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις, πώς φοράει η ίδια την hot τάση της σεζόν.

Η Αθηνά Οικονομάκου υιοθέτησε δύο τάσεις με το παρακάτω look. Επέλεξε τόσο την μίνι φούστα όσο και το πράσινο χρώμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκό πουκάμισο και τα επίσης on trend πέδιλα.

Loading...

Σε άλλες τις εμφανίσεις η ίδια έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της στα two piece με τη μίνι φούστα. Prints αλλά και μονόχρωμα looks καλύπτουν μία πληθώρα περιστάσεων αλλά και γούστων.

Loading...
Loading...

Τέλος, η ηθοποιός φαίνεται να ξεχωρίζει τον style combo της μίνι φούστας με πουκάμισο. Στο παρακάτω look συνδυάζει μία μίνι ντένιμ φούστα με oversized λευκό πουκάμισο και gladiator heels.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ