Follow us

4 πράγματα που κάνουν οι Γαλλίδες για να δείχνουν πάντα κομψές και περιποιημένες

Με αυτά τα tips των Γαλλίδων θα δεις τη μεγαλύτερη διαφορά στο προσωπικό σου στιλ.

4 πράγματα που κάνουν οι Γαλλίδες για να δείχνουν πάντα κομψές και περιποιημένες Pixel Formula

Οι Γαλλίδες πάντα θα αποτελούν πηγή στιλιστικής έμπνευσης και για αυτό σήμερα μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο μας. Αναλύοντας τα τελευταία ανοιξιάτικα looks τους ξεχωρίσαμε παρακάτω τα 4 tips που ακολουθούν για να είναι πάντα κομψές και περιποιημένες.

Αν θες να μάθεις πως θα προσθέσεις τη γαλλική κομψότητα στο προσωπικό σου στιλ συνέχισε να σκρολάρεις.

Oh so chic | Τα στιλιστικά tips των Γαλλίδων που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου

Οι Γαλλίδες αφήνουν σκόπιμα μερικά κουμπιά των πουκαμίσων τους ανοιχτά. Είτε πρόκειται για τα μανίκια είτε για τον γιακά, φροντίζουν πάντα το στιλ τους να φαίνεται πιο ανάλαφρο, ανεπιτήδευτο και αβίαστα κομψό. Μπορείς, λοιπόν, την επόμενη φορά να είσαι πιο χαλαρή με το πουκάμισό σου και επίσης να επιλέξεις και διαφορετικά χρώματα. Μην ξεχνάς αυτή τη σεζόν φοράμε έντονες αποχρώσεις.

Loading...

Από το να φορέσουν ένα βαρύ τζάκετ, όπως ένα δερμάτινο, οι Γαλλίδες θα προτιμούν πάντα τα oversized blazers. Αρχικά, αποτελούν το πανωφόρι πασπαρτού που ταιριάζει με κάθε άλλο σύνολο. Επίσης, πάντα εξελίσσει το σύνολο δίνοντας του περισσότερους στιλιστικούς πόντους. Ένα απλό τζιν και ένα T-shirt συνδυασμένο με ένα blazer δείχνει σίγουρα πιο κομψό.

Loading...

Για να αναδείξουν με τον πιο διακριτικό τρόπο τη θηλυκότητά τους, οι Γαλλίδες επιλέγουν κυρίως φλοράλ φορέματα σε μίντι μάκρος και τετράγωνη λαιμόκοψη. Αποφεύγουν τα μεγάλα νετκολτέ και τα υπερβολικά cut outs, καθώς δεν φαίνονται ανεπιτήδευτα chic ή sexy -βασικό χαρακτηριστικό του look τους.

Loading...

Τέλος, αφιερώνουν χρόνο στα αξεσουάρ τους. Φροντίζουν να μην υπερφορτώνουν τα looks τους, αλλά να προσθέτουν key items. Παράδειγμα είναι ένα καπέλο και ένα κολιέ, όπως το παρακάτω look. Στόχος είναι να προσθέσουν τις λεπτομέρειες που θα το εξελίξουν περαιτέρω και όχι εκείνα τα αξεσουάρ που θα το ''βαρύνουν''.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ