Follow us

Αυτή είναι η must have τσάντα του παριζιάνικου street style που θα αποκτήσουμε φέτος την άνοιξη

Δεν λείπει ποτέ από τα looks των Γαλλίδων και φέτος δεν θα λείπει ούτε και από τα δικά μας.

Αυτή είναι η τσάντα must have του παριζιάνικου street style που αποκτήσουμε φέτος την άνοιξη Splash/Ideal Images

Ο καιρός άλλαξε αρκετά απότομα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο άλλαξε η διάθεσή μας, όπως επίσης και οι στιλιστικές ανάγκες μας. Η προσοχή μας εστιάστηκε και στην πράξη στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, καθώς τόσο καιρό κάναμε λόγο για τις ανοιξιάτικες τάσεις, τα looks που θα φορέσουμε, τα must have fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα -και τώρα μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα γράψαμε. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για την hot τσάντα, που θα κρατήσουμε αυτή τη σεζόν, τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Ο λόγος για την ψάθινη τσάντα.

Loading...

Πρόκειται για ένα σχέδιο βαθειά ριζωμένο στο παριζιάνικο στιλ, ενώ δεν λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις των γυναικών που φημίζονται για την φινέτσα, τη κομψότητα και το easy look τους, τις Γαλλίδες. Οι ψάθινες τσάντες ώμου και χειρός τις συνοδεύουν από το γραφείο έως την καθημερινή βόλτα και τη βραδινή έξοδο. Έχει συνδεθεί με τους ζεστούς μήνες και δεν μπορεί να λείπει από τις δικές μας εμφανίσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα looks των Παριζιάνων που αποδεικνύουν πως η ψάθινη τσάντα δεν είναι απλά ευρύχωρη και αδιαμφισβήτητα stylish, αλλά αποτελεί και ένα κομμάτι που θα σου προσφέρει στιλιστική ευελιξία.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Shop the trend

Βάλαμε έτσι σκοπό να βρούμε τα σχέδια των ψάθινων τσαντών που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Παρακάτω θα βρεις τσάντες τόσο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως οι on trend πέρλες, όσο και με πολυτελείς δερμάτινες υφές. Plus, οι τσάντες που συγκεντρώσαμε παρακάτω έχουν άκρως προσιτές για να βρίσκονται στο budget σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις την ιδανική ψάθινη τσάντα που θα δώσει το ανεπιτήδευτα κομψό look μιας αυθεντικής Παριζιάνας στο δικό σου.

Τσάντα-καλάθι με πλεκτό εξωτερικό μέρος και λεπτομέρεια με πέρλες, Zara

Ψάθινη τσάντα shopper, About You

Ψάθινη τσάντα χειρός, Marks & Spencer

Ψάθινη τσάντα χειρός, e-papoutsia

Ψάθινη τσάντα ώμου, Mango

Ψάθινη τσάντα shopper, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ