Follow us

Βρήκαμε το αξεσουάρ στη Massimo Dutti που θα αλλάξει τη σιλουέτα σου

Το εμπιστεύονται όλες οι celebrities και οι royals και εμείς βρήκαμε το ιδανικό στα Massimo Dutti.

Βρήκαμε το αξεσουάρ στη Massimo Dutti που θα αλλάξει τη σιλουέτα σου Pixel Formula

Ανάμεσα στα άρθρα του καθημερινού feed του MissBloom θα βρεις τάσεις, shopping guides και styling tips, ενώ φροντίζουμε να σου προσφέρουμε και στιλιστική έμπνευση για να κάνουμε παρελθόν τις ημέρες ''δεν έχω τίποτα να φορέσω''. Σήμερα, ωστόσο, έχουμε ετοιμάσει ένα άρθρο που θα σου δώσει τόσο ένα σημαντικό styling hack όσο και ένα αξεσουάρ που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση fashionista. Ο λόγος για ένα χρήσιμο αξεσουάρ, την κροκό ζώνη που ανήκει στη νέα συλλογή της Massimo Dutti.

The real showstopper | Η ζώνη της Massimo Dutti που χρειάζεσαι

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία πρόκειται για μία φαρδιά ζώνη με ιδιαίτερη σιλουέτα, που φέρει κροκό όψη και μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας φυσικό δέρμα ιταλικής προέλευσης και έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει με τον πιο έξυπνο τρόπο της γυναικεία σιλουέτα.

Βρήκαμε το αξεσουάρ στη Massimo Dutti που θα αλλάξει τη σιλουέτα σου
Φαρδιά ζώνη από ανάγλυφο δέρμα κροκό, Massimo Dutti

Γιατί την χρειάζεσαι; Η φαρδιά ζώνη είναι ένα κομμάτι που έχει αδίκως παραμεληθεί από εμάς, καθώς έχει μεγάλη στιλιστική αξία. Αρχικά, προσφέρει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα. Δίνει την όψη μίας καλοσχηματισμένης μέσης, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται τόσο οι καμπύλες του γυναικείου σώματος όσο και το στήθος. Ειδικά το σχέδιο της Massimo Dutti προσφέρει το hourglass effect, που μπορεί να αποκτήσει η κάθε μία χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μπορείς να την προσθέσεις σε ένα αέρινο φόρεμα, ένα loose πουκάμισο ή πουλόβερ, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και το ζιβάγκο σου, οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες.

Βέβαια, πέρα από τις κολακευτικές ιδιότητες, που προσφέρει στο σώμα και την εμφάνιση, η εν λόγω ζώνη έχει μία δυναμική και στο look από την πλευρά του styling. Προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στα σύνολα αναβαθμίζοντας την όψη τους. Ένα casual look μπορεί να φανεί πιο κομψό με την εν λόγω κροκό ζώνη. Plus, η δερμάτινη υφή της, το κροκό εφέ και η μεταλλική αγκράφα είναι το ''χρυσό εισιτήριο'' για να μπεις στη λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών. Για αυτό και επιλέγουν παρόμοια σχέδια τόσο οι royals όσο και οι celebrities.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ