Follow us

Από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο | Η Ελίνα Παπίλα φόρεσε το BSB φόρεμα που αξίζει να αποκτήσεις

Ανανέωσε το καθημερινό ντύσιμό σου με ένα εμπριμέ φόρεμα όπως αυτό της Ελίνας Παπίλα.

elinapapila Instagram @elinapapila

Η γυναικεία γκαρνταρόμπα θα μπορούσε να χωριστεί σε τρεις νοητές κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν εκείνα τα ρούχα που επιλέγουμε όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι πολύ άνετο, στη δεύτερη ανήκουν τα ρούχα για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, ενώ η τρίτη κατηγορία είναι αφιερωμένη σε εκείνα τα ρούχα που είναι ιδανικά για day to night εμφανίσεις. Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρουμε πως οι περισσότερες γυναίκες τρέφουμε μία ιδιαίτερη εκτίμηση στα items της τρίτης κατηγορίας, αφού κάνουν τη ζωή και το καθημερινό ντύσιμο μία πιο ευχάριστη διαδικασία.

Για παράδειγμα, τα φορέματα είναι εκείνο το one piece που είναι ιδανικό για εμφανίσεις που ξεκινούν το πρωί και καταλήγουν το βράδυ. Το αγαπημένο και πολύ ευέλικτο one piece των γυναικών συνδυάζει άνεση και κομψότητα, ενώ με μικρές αλλαγές στο styling ένα σύνολο για το γραφείο μπορεί να μετατραπεί σε βραδινό.

Αφορμή για να θυμηθούμε την αξία των all day ρούχων είναι μία πρόσφατη εμφάνιση της Ελίνας Παπίλα. Ο φωτογραφικός φακός του NDP Photo Agency απαθανάτισε την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star με τον σύζυγο της, Αντώνη Κελαϊδίτη στο Golden Hall με την Ελίνα Παπίλα να φορά ένα πολύ κομψό φόρεμα με τον πιο cool τρόπο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα BSB εμπριμέ φόρεμα σε midi μήκος, το οποίο έχει ζώνη ώστε να τονίσει τη μέση. Η Ελίνα Παπίλα το συνδύασε με μαύρα flat μποτάκια και μαύρη tote τσάντα σε ένα καθημερινό σύνολο που είναι άνετο και πρακτικό. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια φορά το εν λόγω φόρεμα της BSB, αφού έχει εμφανιστεί με αυτό και στην εκπομπή Breakfast @ Star, συνδυάζοντας το μάλιστα με ζώνη και μπότες σε καφέ απόχρωση.

Loading...

Styling Tip

Τα φορέματα κυρίως σε midi μήκος και εμπριμέ μοτίβα είναι μία από τις πιο έξυπνες προσθήκες που μπορείς να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα τις ημέρες που θέλεις να ετοιμαστείς γρήγορα το πρωί και να φορέσεις κάτι που είναι άνετο και κομψό. Το midi μήκος στα φορέματα άλλωστε κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες ενώ τα εμπριμέ μοτίβα κάνουν αμέσως το τελικό look να δείχνει πιο προσεγμένο. Χρειάζεται απλώς να επιλέξεις ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια και κοσμήματα για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.

Το casual look της Ελίνας Παπίλα

Από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο | Η Ελίνα Παπίλα φόρεσε το BSB φόρεμα που αξίζει να αποκτήσεις

Ελίνα Παπίλα

Get the Look

Εμπριμέ φόρεμα με ζωνάκι BSB Fashion
Εμπριμέ φόρεμα με ζωνάκι BSB Fashion

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ