Follow us

Η Φαίη Σκορδά με ένα σέξι σύνολο από την Pink Woman που μπορείς να φορέσεις πρωί και βράδυ

Είναι σέξι, ευέλικτο και φέρει άκρως προσιτή τιμή.

Φαίη Σκορδά NDP

Πολλές φορές χρειαζόμαστε σύνολα τα οποία μπορούν εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστούν σε αμέτρητες περιστάσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά το γραφείο κανονίσαμε έξοδο ή μία μέρα του Σαββατοκύριακου βρεθήκαμε από το πρωί στους δρόμους έως αργά το βράδυ. Για αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε τα ανάλογα σύνολα. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για την ιδανική στιλιστική πρόταση για τις ημέρες του Σαββατοκύριακου, που είσαι συνέχεια έξω. Πρόκειται για ένα look, που βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Φαίης Σκορδάς. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα σέξι σύνολο από τη νέα συλλογή της Pink Woman, που μπορείς να κάνεις δικό σου και να το φορέσεις όλη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δείχνεις απολύτως σέξι.

Η Φαίη Σκορδά μοιράζει style inspo μαζί με τη Pink Woman

Η Φαίη Σκορδά έχει ένα άκρως θηλυκό στιλ, που αναδεικνύει το σεξαπίλ της και τον σωματότυπό της. Λατρεύει τα φορέματα και τις φούστες, ενώ ακόμα και σε παντελόνια επιλέγει γραμμές που κεντρίζουν την προσοχή στα καλλίγραμμα πόδια της. Σε κάθε περίπτωση το επίθετο ''σέξι'' χαρακτηρίζει τα περισσότερα της looks και το τελευταίο θα θες και εσύ να το αναδημιουργήσεις, αφού πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον μας με το σέξι και ευέλικτο look της. Η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα μακρύ ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή με κόψιμο στα μπατζάκια, που φέρουν την αίσθηση της καμπάνας. Αξίζει να αναφέρουμε πως τέτοιου είδους παντελόνια δίνουν την όψη μιας πιο ψηλής και λεπτής σιλουέτας. Η ίδια το συνδύασε με ένα κροπ τοπ σε στιλ bustier, που αποτελεί τάση, και ένα αμάνικο ντένιμ πανωφόρι. Όλα τα κομμάτια θα τα βρεις στην Pink Woman.

Loading...

Το σύνολό της είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που επιθυμείς να είσαι σέξι κάθε ώρα, ενώ τα ρούχα φέρουν στιλιστική ευελιξία για να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από μία casual σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Shop the look

Ντένιμ κροπ γιλέκο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ