Follow us

Λατρεύουμε τα φορέματα και στην γκαρνταρόμπα σου χρειάζεσαι αυτά τα καλοκαιρινά σχέδια

Τα απολύτως απαραίτητα φορέματα που φοράμε κάθε χρόνο και χρειάζεσαι και εσύ.

Λατρεύουμε τα φορέματα και στην γκαρνταρομπα σου χρειάζεσαι αυτά τα καλοκαιρινά σχέδια Splash/Ideal Images

Είμαστε dress girls εδώ στο MissBloom και θα μας δεις πολλάκις με αμέτρητα σχέδια στο γραφείο. Παράλληλα, είναι τα fashion items που επιλέγουμε και πέρα από το office style μας, αφού είναι ευκολοφόρετα, αβίαστα κομψά και άκρως θηλυκά. Για αυτό και σήμερα θα αφιερώσουμε το σημερινό στιλιστικό μάθημα πάνω στα σχέδια φορεμάτων που είναι απολύτως απαραίτητα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οργανώνοντας την γκαρνταρόμπα μας καταλήξαμε πως τα παρακάτω σχέδια αποτελούν must haves και εμείς κάθε χρόνο τα εμπιστευόμαστε τόσο για τις βόλτες μας στην πόλη όσο και τις διακοπές μας.

Τα φορέματα που χρειάζεσαι κάθε καλοκαίρι

Αν λατρεύεις τη μόδα τότε οφείλεις να ξέρεις ήδη την στιλιστική αξία ενός μαύρου φορέματος. Διαχρονικό, πάντα κομψό και απολύτως ευέλικτο, το μαύρο φόρεμα ή αλλιώς το LBD είναι ο καλύτερος σου φίλος. Από το ντύσιμο του γραφείου έως το βραδινό ποτό, το εν λόγω φόρεμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Loading...

Το κροσέ φόρεμα είναι ένα κομμάτι πασπαρτού για τις διακοπές σου -και όχι μόνο. Είναι κομψό και θυμίζει κάτι από το διαχρονικό και πολυτελές στιλ που συναντάμε στις Ιταλική Ριβιέρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείς να το εμπιστευτείς για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, αλλά και το ποτό το βράδυ, ενώ είναι δροσερό και άνετο για να γυρίσεις όλο το νησί ή την πόλη και να παραμείνεις κομψή.

Loading...

Το κρουάζε φόρεμα, που λατρεύουν και οι celebrities είναι εξίσου δροσερό και κομψό με τα παραπάνω σχέδια, με τη μόνη διαφορά ότι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι ιδανικό για το γραφείο.

Loading...

Το λινό είναι το ύφασμα αυτής της σεζόν και όπως και τα παραπάνω δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά τους. Είναι απίστευτα ευέλικτο και αποπνέει πολυτέλεια και καθαρότητα. Το λινό φόρεμα σε μία κολακευτική γραμμή για τη δική σου σιλουέτα θα γίνει η go to επιλογή σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ