Follow us

Το φόρεμα που θα φορέσουν όλες οι fashionistas κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και θα το βρεις στη Mango

Θες να είσαι η πιο ενημερωμένη fashionista αυτή τη σεζόν; Εμπιστεύσου το φόρεμα της Mango.

Το φόρεμα που θα φορέσουν όλες οι fashionistas κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και θα το βρεις στη Mango Splash/Ideal Images

Μπορεί ένα φόρεμα να προκαλέσει σχεδόν φρενίτιδα ανάμεσα στις fashionistas; Η απάντηση είναι ''ναι'' χωρίς δεύτερη σκέψη. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ολοένα και περισσότερα fashion items από προσιτά brands, όπως τα Zara και Η&Μ, που γίνονται ανάρπαστα στα social media και μέχρι να τα εντοπίσουμε στα καταστήματα έχουν γίνει ήδη sold out. Πριν λίγο καιρό ήταν το διάσημο ροζ slip φόρεμα της Zara, ενώ μία ολόσωμη φόρμα από τη Bershka είχε γίνει το απόλυτο dupe για τα γνωστά σχέδια του οίκου Mugler. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα fashion item, που ακόμα δεν έχει γίνει sold out, ωστόσο, πρόκειται να γίνει. Ο λόγος για ένα φόρεμα που πληρεί όλες τις ''ινσταγκραμικές'' προϋποθέσεις μίας ενημερωμένης και κομψής fashionista.

Συνέχισε να διαβάζεις για να το ανακαλύψεις.

Το είπαμε πρώτες | Αυτό είναι το φόρεμα που θα επιλέξουν όλες οι fashionistas αυτή τη σεζόν

Ο λόγος για το παρακάτω φόρεμα που ανήκει στη νέα συλλογή της Mango και έχει άκρως προσιτή τιμή. Είναι ένα ριχτό μάξι φόρεμα με ίσια γραμμή, που φέρει λεπτές τιράντες και ένα διακριτικό cut out στο μπούστο. Έχει αέρινη σιλουέτα και κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο και καφέ. Έχει δημιουργηθεί με ίνες και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Το φόρεμα κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ, για την ακρίβεια μπορείς να το κάνεις δικό σου έναντι 39,99 ευρώ.

Το φόρεμα που θα φορέσουν όλες οι fashionistas κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και θα το βρεις στη Mango
Βρες το φόρεμα της Mango εδώ.

Το εν λόγω φόρεμα όπως αναφέραμε πληροί όλες τις προϋποθέσεις μία σύγχρονης fashionista. Είναι απλό και συγχρόνως επιβλητικό. Είναι απίστευτα ευέλικτο για να το φορέσεις από την παραλία και το ποτό μέχρι και σε ένα επίσημο event, όπως ένας γάμος. Η σιλουέτα του κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο, ενώ οι αποχρώσεις είναι αρκετά safe και εξίσου ευέλικτες. Μπορείς να το συνδυάσεις με αθλητικά αξεσουάρ αλλά και επίσημα, ενώ ταιριάζει ιδανικά και με τα gladiator σανδάλια σου.

Μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από το καλοκαιρινό φόρεμά σου;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ