Follow us

5 στιλιστικές συμβουλές από τη Leonie Hanne για να δείχνεις κομψή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια

Πώς θα αποκτήσεις αέρα fashion influencer όπως η Leonie Hanne;

Leonie Hanne Splash News / Ideal Image

Μετρά περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια followers στο Instagram, έχει μία σταθερή θέση στο front row των εβδομάδων μόδας και διαθέτει στιλ που εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες. Ο λόγος για τη fashionista, Leonie Hanne που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της μόδας και το street style. Κάθε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκαντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ πολλές γυναίκες εμπνέονται από τους στιλιστικούς συνδυασμούς που προτείνει στα posts της.

Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανανέωσης του στιλ και της γκαρνταρόμπας σου, παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε εύκολες και γρήγορες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις κομψή στην καθημερινότητα χωρίς να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Στιλιστικές συμβουλές από την fashion influencer

#1 Pop of color

Σίγουρα, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα basic μονοχρωματικά ρούχα αφού μας βοηθούν να δημιουργήσουμε κομψά σύνολα χωρίς να σκεφτούμε πολύ το styling. Ωστόσο, υπάρχει ένα έξυπνο trick που ακολουθεί η Leonie Hanne και θα αναβαθμίσει τα σύνολα σου. Συγκεκριμένα, ακόμα κι αν φορέσεις ένα total black σύνολο, μπορείς να προσθέσεις ένα σακάκι ή ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα όπως το πράσινο. Αυτό το pop of color θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο ξεχωριστό και θα σε κάνει να νιώσεις πιο fashionista στην καθημερινότητά σου.

Loading...

#2 Αναβάθμισε τα casual σύνολα

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που θέλεις να φορέσεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις άνετα και να μην ασχοληθεί πολύ με τους συνδυασμούς των ρούχων σου. Ακόμα κι αν φορέσεις το αγαπημένο σου κολάν με ένα τοπ και sneakers, η Leonie Hanne προτείνει να ολοκληρώσεις το casual σύνολο με ένα oversized σακάκι που θα κάνει το look σου πιο σύγχρονο.

Loading...

#3 Δώσε την απαραίτητη προσοχή στα αξεσουάρ

Όσο απλό κι αν είναι ένα σύνολο, casual ή formal, τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο μέρος του ώστε να θεωρηθεί ολοκληρωμένο. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κομψό κολιέ θα προσθέσει την απαραίτητη λάμψη και θα κάνει το ντύσιμο σου να δείχνει πιο προσεγμένο χωρίς να περάσεις πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη.

Εξίσου σημαντικές ένα και οι τσάντες, το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται καμία γυναίκα στην καθημερινότητά της. Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, προτίμησε να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με τσάντες σε έντονες και pastel αποχρώσεις για ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

Loading...

#4 Σκέψου διαφορετικά

Το μαύρο κοστούμι είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αυτή τη σεζόν όμως και ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, η Leonie Hanne σού προτείνει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα κοστούμι σε λευκό χρώμα που είναι πιο φωτεινό και μπορείς να φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις.

Loading...

#5 Εμπιστεύσου το χρώμα

Εάν το little black dress είναι ο καλύτερος φίλος σου, φέτος το καλοκαίρι θα χρειαστεί να σκεφτείς λίγο διαφορετικά και να εμπιστευτείς τις τάσεις της μόδας που έχουν ορίσει τα έντονα χρώματα ως leaders της σεζόν. Επένδυσε δηλαδή σε φορέματα με αποχρώσεις όπως το μοβ, το κόκκινο, το φούξια, το λιλά, αλλά και σε σχέδια με cut outs που θα αναδείξουν το sexiness σου.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ