Follow us

4 χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξεις τα κατάλληλα σανδάλια για το καλοκαίρι

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις λίγο πριν αγοράσεις τα σανδάλια του καλοκαιριού;

street style Splash News / Ideal Image

Τα σανδάλια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, τα οποία φοράμε όλες οι γυναίκες τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Συνδυάζονται με ό,τι κι αν αποφασίσουμε να φορέσουμε και είναι πολύ άνετα. Συνεπώς είναι απολύτως λογικό που βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις της καλοκαιρινής shopping list μας.

Ως fashionistas μάλιστα που θέλουν να έχουν στη γκαρνταρόμπα τους όλα τα απαραίτητα κομμάτια πριν υποδεχτούν μία νέα εποχή, έχουμε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τα σανδάλια του καλοκαιριού. Λίγο πριν κάνεις -και κάνουμε- τις αγορές σου, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι.

Χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξεις τα κατάλληλα σανδάλια

#1

Το Νο1 και πιο σημαντικό tip που χρειάζεται να έχεις στο νου σου κάθε φορά που αγοράζεις παπούτσια είναι ο πάτος τους. Ένα παπούτσι κακής ή αμφίβολης ποιότητας ενδέχεται να σου προκαλέσει πόνο στα πόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κάποιον τραυματισμό. Η αιτία είναι τα υλικά, που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ειδικά τα σανδάλια, τα οποία αφήνουν αρκετά εκτεθειμένο το πόδι σου, χρειάζεται να είναι καλής ποιότητας. Ευτυχώς για όλες μας, μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτό το καλοκαίρι είναι τα σανδάλια με πάτο που μοιάζει με μαξιλάρι, γεγονός που τα κάνει σούπερ άνετα.

#2

Το χρώμα που θα επιλέξεις είναι σίγουρα σημαντικό. Για ακόμα μία φορά, αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε basic αποχρώσεις όπως το καφέ ή ακόμα και το λευκό, που ταιριάζουν με κάθε σου εμφάνιση. Στη συνέχεια φυσικά σίγουρα αξίζει να επενδύσεις και σε πιο bold χρώματα που θα κάνουν τα καλοκαιρινά σύνολά σου πιο ξεχωριστά.

#3

Εάν θέλεις να νιώθεις σταθερά τα σανδάλια στα πόδια σου, δοκίμασε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Αγκαλιάζουν καλύτερα το πόδι και είναι σίγουρα πιο άνετα.

#4

Σε καταστήματα και e-shops μπορείς να βρεις τεράστια ποικιλία από σανδάλια, διαφορετικοί τύπου και στιλ για να επιλέξεις εκείνα που σου ταιριάζουν. Υπάρχουν κάποια που θυμίζουν σαγιονάρες και κάποια άλλα που αγκαλιάζουν ολόκληρο το πόδι. Σε κάθε περίπτωση πριν φτάσεις στο ταμείο ή κάνεις check out και αγοράσεις κάποιο ζευγάρι, θα πρέπει να έχεις τσεκάρει εάν είναι σταθερό στο πόδι σου, αφού με τον ιδρώτα του καλοκαιριού μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άβολα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ