Follow us

Από την πόλη στην παραλία | Η ψάθινη τσάντα από Mango που χωρά τα πάντα και θα αντικαταστήσει την tote σου

Η ψάθινη τσάντα που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της.

street style iStock

Πριν κάποια χρόνια, οι ψάθινες τσάντες προορίζονταν αποκλειστικά για τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Τα τελευταία χρόνια όμως και ευτυχώς για όλες μας, οι τσάντες από φυσικά υλικά είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού, ενώ στις νέες συλλογές των brands μπορείς να βρεις ψάθινες τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη για κάθε, διαφορετική περίσταση.

Πλέον μάλιστα, η ψάθινη τσάντα πρωταγωνιστεί στις SS συλλογές οίκων μόδας όπως οι Valentino, Fendi, Tory Burch, Altuzarra, Loewe και Celine, οι οποίοι κατάφεραν να τις αναδείξουν ως ένα από τα must have κομμάτια του καλοκαιριού street style. Εάν θέλεις όμως να προσθέσεις μία ψάθινη τσάντα που θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, τότε αυτό το σχέδιο που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του Mango είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Πρόκειται για μία μεγάλη και ευρύχωρη ψάθινη τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. Φυσικά, ταιριάζει με ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις αφού το χρώμα της είναι ουδέτερο. Έτσι, μπορεί άνετα να αντικαταστήσει την κλασική tote τσάντα που κρατάς κάθε μέρα, προσθέτοντας καλοκαιρινά vibes στα σύνολά σου. Επίσης, η εν λόγω τσάντα είναι ιδανική και για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, αφού μπορείς να την κρατήσεις ακόμα και στην παραλία.

Η must have τσάντα του καλοκαιριού

Από την πόλη στην παραλία | Η ψάθινη τσάντα από Mango που χωρά τα πάντα και θα αντικαταστήσει την tote σου
Λεζάντα

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ