Follow us

Η τάση από τα 70s που θα φορέσουν όλες οι fashionistas φέτος το καλοκαίρι

Θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα αναβαθμίσει το καλοκαιρινό ντύσιμό σου.

Η τάση από τα 70s που θα φορέσουν όλες οι fashionistas φέτος το καλοκαίρι Splash/Ideal Images

Η ''Festival Season'' έχει ήδη ξεκινήσει ανά τον κόσμο και παντού αυτή την περίοδο αλλά και τους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθούν αρκετά events με διάφορα ενδιαφέροντα, από κινηματογραφικά έως μουσικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, μεταξύ άλλων, είναι το στιλιστικό κομμάτι, καθώς αυτές οι περιστάσεις έχουν ένα πιο ιδιαίτερο dress code. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος ντυσίματος, καθώς η festival season καλεί τον καθένα να απελευθερωθεί με κάθε τρόπο και να ντυθεί όπως εκείνος επιθυμεί και νιώθει άνετα. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις ξεχωρίζει το Coachella που μπορεί να διεξάχθηκε πριν εβδομάδες, ωστόσο, έδωσε τον τόνο για την καλοκαιρινή μόδα. Τι επέλεξαν, όμως, οι περισσότερες fashionistas που έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό μουσικό φεστιβάλ; Μία τάση από τα 70s που γυρνάει κάθε χρόνο τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, πάντα ανανεωμένο. Ο λόγος για τα crochet tops, δηλαδή τα πλεκτά μπλουζάκια τα οποία συναντάμε κάθε χρόνο στις πασαρέλες αλλά και το street style.

Loading...
Loading...

Τα εν λόγω κομμάτια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο feed των social media και μας θυμίζουν πως είναι η go - to επιλογή για να δημιουργήσεις ένα καλοκαιρινό fun outfit. Τι και αν φορέθηκαν τη δεκαετία του '70 από τα παιδιά των λουλουδιών; Τα crochet tops θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο και φέτος το καλοκαίρι.

Loading...

Shop the trend

Αναζητώντας τα ιδανικά crochet tops παρατηρήσαμε πως στην αγορά υπάρχει μία πλούσια ποικιλία σε πλεκτά τοπ. Μπορείς να βρεις από κοντά με halter λαιμόκοψη έως polo αλλά και cropped σχέδια. Όσον αφορά τα χρώματα, σίγουρα θα βρεις εκείνο το πλεκτό τοπ που κολακεύει τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και τα χαρακτηριστικά σου.

Για να μην δαπανήσεις, όμως, περισσότερο χρόνο εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα crochet top από τα αγαπημένα fashion brands με απολύτως προσιτές τιμές που θα σε αναδείξουν στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Πλεκτό κροσέ τοπ, Stradivarius

Crochet top με λαιμόκοψη halter, About You

Cropped πλεκτό τοπ με τρυπητό σχέδιο, H&M

Crochet top, Zara

Crochet top με λαιμόκοψη halter, BSB

Crochet top με λαιμόκοψη halter, Pull & Bear

Crochet top με λαιμόκοψη halter, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ