Follow us

5 κομψά σύνολα που μπορείς να κάνεις ''copy - paste'' από το Instagram στην γκαρνταρόμπα σου

Οι στιλιστικές προτάσεις της εβδομάδας που θα κάνουν το ντύσιμο σου αρκετά πιο εύκολο.

6 κομψά σύνολα που μπορείς να κάνεις copy paste από το Instagram στην γκαρνταρόμπα σου Pixel Formula

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η εβδομάδα σωστά χωρίς την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για είσαι πάντα και παντού η πιο ενημερωμένη και φυσικά καλοντυμένη fashionista. Σήμερα, λοιπόν, ''ξεψαχνίσαμε'' τα social media για να βρούμε εκείνα τα outfits, που μπορείς εύκολα και γρήγορα να αναδημιουργήσεις. Στους ινσταγκραμικούς λογαριασμούς των πιο κομψών γυναικών βρήκαμε τα παρακάτω 5 καθημερινά σύνολα, που αποτελούνται από κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις ''copy, paste'' τα looks και να γλυτώσεις αρκετό χρόνο από την πρωινή ρουτίνα σου.

Ανακάλυψε παρακάτω τα looks της εβδομάδας που θα σου λύσουν τα χέρια με τον πιο κομψό τρόπο.

Style Inspo | Τα εύκολα σύνολα που θα αναδημιουργήσεις αυτή την εβδομάδα

Συνδύασε το τζιν σου με ένα αμάνικο τοπ με κλειστή λαιμόκοψη, ένα blazer και μία statement τσάντα. Έξτρα πόντους θα δώσεις στο look σου με ένα ιδιαίτερο παπούτσι, ιδανικά επέλεξε να φορέσεις slingbacks.

Loading...

Το double denim είναι τάση και μπορείς να το αναδημιουργήσεις με το τζιν παντελόνι σου και ένα πουκάμισο. Εναλλακτικά μπορείς να το συνδυάσεις με ντένιμ τζάκετ ή και vest.

Loading...

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ήρθε η ώρα του tailored σορτς, το οποίο θα φορέσεις με λευκό oversized πουκάμισο και sneakers.

Loading...

Τα cargo παντελόνια ξέρεις ότι έχουν κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas και μπορείς να τα φορέσεις με ένα κορμάκι, sneakers ή πέδιλα και έναν υπέροχο φάκελο. Μία κομψή μονοχρωμία σε αυτό το look θα αναβαθμίσει το στιλ σου.

Loading...

Τέλος, βγάλε από την γκαρνταρόμπα σου το αέρινο φόρεμα σου και συνδύασε το με εσπαντρίγιες για τον απόλυτο summer style combo.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ