Follow us

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστήριο; Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου θα σε πείσει να κάνεις συνδρομή ASAP

Το προσεγμένο στιλ μετράει ακόμα και στο γυμναστήριο.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που αγαπούν τη γυμναστική και δεν χάνουν καμία προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που χρειάζονται ένα παραπάνω έναυσμα για να κάνουν την πολυπόθητη συνδρομή στο γυμναστήριο. Σε περίπτωση που είσαι fashionista, οι αθλητικές συλλογές των brands θα σε πείσουν να ξεκινήσεις τις προπονήσεις άμεσα.

Αφορμή για να θυμηθούμε πόσο κομψά είναι τα αθλητικά ρούχα είναι μία πρόσφατη ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να κάνει γιόγκα στη φύση, φορώντας ένα total Adidas σύνολο σε ανοιχτή καφέ απόχρωση που αποτελείται από bra top και κολάν.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, συνδυάζοντας ένα σετ όπως αυτό της Τόνιας Σωτηροπούλου με λευκό αέρινο πουκάμισο, sneakers, ένα καπέλο jockey και μία τσάντα ώμου, θα έχεις δημιουργήσει ένα ιδανικό look για την καθημερινότητα ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Στη συνέχεια και βγάζοντας το πουκάμισο είσαι έτοιμη για προπόνηση χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψεις στο σπίτι για να αλλάξεις outfit.

Για την περίοδο του καλοκαιριού μάλιστα, προτείνουμε να ακολουθήσεις τα color trends της σεζόν και να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με αθλητικά twin sets σε χαρούμενα χρώματα όπως το κόκκινο ή το φούξια, τα οποία μπορείς να φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά, δημιουργώντας ακόμα περισσότερους συνδυασμούς.

Διαβάστε Επίσης

Το αθλητικό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Loading...

Get the Look

Bra Adidas

Κολάν Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ