Follow us

Summer Office Look | 5 καλοκαιρινά παπούτσια που φορούν οι συντάκτριες στο MissBloom

Τα σχέδια που έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους και θα αποκτήσουν και τη δική σου.

Πες μου που θα πας να σου πω ποια είναι τα σωστά καλοκαιρινά παπούτσια να φορέσεις Pixel Formula

Αν λατρεύεις τη μόδα και το στιλ όσο εμείς τότε η φράση ''ο κόσμος είναι η πασαρέλα σου'' θα σε εκφράζει απολύτως -για εμάς είναι το καθημερνό motto μας. Κατά κάποιο τρόπο το καθημερινό ντύσιμο είναι το αντίδοτο σε όποια αναποδιά και αν τύχει να έχουμε μέσα στην ημέρα μας. Είναι ένα coping machine που μας βοηθάει να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας. Μάλιστα, είναι ένα fun παιχνίδι στο γραφείο, καθώς κάθε μέρα ξεπερνούμε τους εαυτούς μας στο office styling. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τις στιλιστικές επιλογές των συντακτριών του MissBloom και θα σου αποκαλύψουμε ποια καλοκαιρινά fashion items έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Τα καλοκαιρινά παπούτσια που φορούν οι συντάκτριες του MissBloom στο γραφείο

Η κάθε μία έχει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ και αισθητική. Έτσι, το office style γίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον, ενώ προσφέρει στιλιστική έμπνευση. Ας μην ξεχνάμε πως το ντύσιμό του γραφείου κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών είναι μία δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να είσαι ταυτόχρονα stylish και άνετη χωρίς να κάνεις εκπτώσεις σε τίποτα, ενώ η επιλογή των παπουτσιών παίζει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο. Σε αυτά θα εστιάσουμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα στα παπούτσια που επιλέγουν οι editors του MissBloom για να είναι office ready αυτό τον καιρό.

Loafers | Τα preppy παπούτσια συνεχίζουν να μας απασχολούν και αυτή τη σεζόν σε ανοιχτόρωμες αποχρώσεις, προσφέροντας πολλούς πόντους στο office style.

Loading...

Chuck Taylor Converse | Είναι το κλασικό sneaker που επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ στις τάσεις. Σου είχαμε μιλήσει εδώ για αυτό, καθώς οι απανταχού fashionistas του δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους και όπως φαίνεται και οι συντάκτριες μόδας (σήμερα το φορούσαν δύο).

Loading...

Mules | Τα φλατ mules με μεταλλικές λεπτομέρειες και παστέλ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους στα κεντρικά του MissBloom. Είναι άνετα και κομψά, τι άλλο να ζητήσουμε.

Loading...

Εσπαντρίγιες | Μία διαχρονική επιλογή που κερδίζει πάντα τις καρδιές μας και μία σταθερή θέση στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό στιλ μας.

Loading...

Σαμπό | Άλλη μία τάση που επιστρέφει από το παρελθόν και φοριέται στο γραφείο. Τα είδαμε και τα λατρέψαμε πάνω σε συντάκτρια του MissBloom και τα έχουμε βάλει ήδη στο shopping list.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ