Γιατί όλοι μιλούν για το στιλ της κόρης της Heidi Klum, Leni;

Η Leni Klum είναι μία πολλά υποσχόμενη fashionista

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες το όνομά της κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι αδίκως. Είναι η νεαρή κόρη της Heidi Klum και έχει κληρονομήσει από το supermodel τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Ο λόγος για τη Leni Klum, η οποία είναι μόλις 18 χρονών και έχει ήδη στο βιογραφικό της σημειώσει μεγάλες συνεργασίες με fashion brands. Η ίδια επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματά της μητέρας της και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον χώρο της μόδα και του modeling. Μάλιστα, είχε τραβήξει και τη δική μας προσοχή, όταν περπάτησε στην επίδειξη της Dolce & Gabbana Alta Moda για τη σεζόν Fall '21. Η αρχή της είναι δυναμική, ενώ τη fashion κοινότητά την απασχολεί και με το προσωπικό της στιλ.

A rising style star | Τα καλύτερα looks της Leni Klum

Η Leni Klum πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φοράει ένα από τα vintage κομμάτια της μαμάς της. Η ίδια τρύπωσε στην γκαρνταρόμπα της και ανάμεσα στους στιλιστικούς θησαυρούς της Heidi Klum βρήκε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδιά του σχολικού χορού της. Όπως θα δεις και παρακάτω, είναι ένα strapless σατινέ φόρεμα με ασυμμετρία, που είχε φορέσει στα 90s η μαμά της. Η ίδια το συνδύασε με μία glamorous τσάντα χειρός και μινιμαλιστικά κοσμήματα.

H Leni Klum έχει ένα νεανικό και φρέσκο στιλ. Μία σύντομη περιήγηση στον Instagram της είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως στο μέλλον θα αναδειχθεί σε ενα style icon της γενιάς της. Η ίδια βασίζεται σε basic κομμάτια και τα συνδυάζει έτσι ώστε να δημιουργεί on trend looks χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένα. Λατρεύει τα hoodies, τα crop tops, τα two piece και τα glamorous looks, ενώ δεν μπορεί να πει όχι στις χαλαρές γραμμές. Απασχολεί την fashion κοινότητα με το στιλ της, καθώς ταιριάζει τέλεια με την Gen Z αισθητική.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά της looks.