Follow us

Αυτό είναι το κολιέ που φορούν οι celebrities και οι fashionistas | Το πιο hyped σχέδιο της χρονιάς

Από την Dua Lipa έως την Nicola Peltz Beckham, το κολιέ που μπορείς και εσύ να αποκτήσεις.

Αυτό είναι το κολιέ που φορούν οι celebrities και οι fashionistas | Το πιο hyped σχέδιο της χρονιάς Splash/Ideal Images

Τα 00s είχαν τα κλασικά Tifanny's charm βραχιόλια με τις chunky αλυσίδες και την ασημένια όψη. Τα 2010s είχαμε ξεκάθαρα την εμμονή με τα ''Love'' σχέδια κοσμημάτων και κυρίως τις χειροπέδες από τον οίκο Cartier. Σήμερα διανύοντας τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας 2020 έχουμε ερωτευτεί -και όχι μόνο εμείς- τα κλασικά κολιέ της Vievenne Westwood, τα οποία δεν είναι καινούργια και αποτελούν το σήμα κατατεθέν της.

Αν είναι να επενδύσεις σε ένα κόσμημα, απόκτησε το Pearl κολιέ της Vivienne Westwood

Ας τα πιάσουμε από την αρχή. Η Vievenne Westwood είναι μία από τις πιο εμβληματικές σχεδιάστριες στην ιστορία της μόδας. Είναι μία πραγματική επαναστάτρια που συνδυάζει τα φαινομενικά πιο αταίριαστα κομμάτια. Με punk αισθητική και διάθεση για τολμηρά looks η Vievenne Westwood τη δεκαετία του '80 επανασυστήνει το βασιλικό στέμμα μέσα από τα σχέδια της και γίνεται μέρος του brand της. Η ίδια πάντρεψε με ένα αριστοτεχνικό τρόπο στη συλλογή του '87 την αριστοκρατία και το punk στιλ και μας συστήνει μεταξύ άλλων τα κολιέ με τις πέρλες όπου στο κέντρο τους δεσπόζει το εν λόγω βασιλικό της στέμμα.

Φτάνοντας στο σήμερα, όπου η δημοτικότητά του Bridgerton, των αισθητικών της κοκέτας, του preppy και του ''old money'' επηρεάζουν όσο τίποτα άλλο το καταναλωτικό κοινό και το σημερινό styling, συναντάμε σε κάθε ινσταγκραμικό λογαριασμό και ένα τέτοιο κολιέ. Βλέπουμε την choker εκδοχή του, αλλά και εκείνη με τα πολλά σετ από πέρλες σε εμφανίσεις των μουσών των σχεδιαστών, όπως η Nicola Peltz Beckham και Bella Hadid, αλλά και των popstars, όπως η Dua Lipa.

Loading...
Loading...
Loading...

Στο Tik Tok από την άλλη έχει αναχθεί σε τάση, με τις απανταχού fashionistas να μας θυμίζουν πως χρειαζόμαστε σίγουρα το choker της Vivienne Westwood. Είναι κομψό, έχει μία διαχρονική ομορφιά αλλά και μία edgy αισθητική, ταίριαζε με τα σύνολά μας και δεν βλέπουμε τη στιγμή που θα γίνει δικό μας. Στον επίσημο ιστότοπο της Vivienne Westwood θα δεις πολλές εκδοχές του pearl κολιέ που κυμαίνονται από 120 ευρώ έως 440.

@jasmineshumx

last fake is from @littlebitofbling. i’m so obsessed w them i wear them everyday#viviennewestwoodnecklace #viviennewestwoodjewellery #pearlchoker #pea

♬ Supa freak - Kylie Fritz
@burnette

in love w my Vivienne Westwood pearl choker 🥺🌞🐚

♬ original sound - Meg ✌
@audra.johnson

it’s a necessity, sorry, I don’t make the rules. 🧍🏼‍♀️#viviennewestwood #newyork

♬ original sound - Matt Marvel

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ