Follow us

Σκέφτεσαι πώς θα ντυθείς κομψά στο γραφείο τώρα που έχει ζέστη; Η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε το ιδανικό look

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το παντελόνι που θα ανανεώσει τα office looks σου.

Αθηνά Οικονομάκου NDP Photo Agency

Από όλα τα dress codes που χρειάζεται να υποστηρίξει μία γυναίκα στην καθημερινότητά της, εκείνο που αφορά το ντύσιμο του γραφείου είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Χρειάζεται να ακολουθήσεις τους κανόνες που προτείνει η εταιρεία σου ενώ ταυτόχρονα φοράς ρούχα που εκφράζουν το στιλ σου και σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Αυτή η ήδη δύσκολη συνθήκη μπορεί να γίνει πιο περίπλοκη την περίοδο του καλοκαιριού, αφού η υψηλή θερμοκρασία δεν βοηθά ιδιαίτερα. Λίγο πριν υποδεχτούμε το καλοκαίρι και η ζέστη γίνει ο μόνιμος συνοδοιπόρος μας, η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε ένα κομψό με πρωταγωνιστή ένα από τα must have κομμάτια του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Αθήνας να φορά ένα look κατάλληλο για την εποχή. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνδύασε μία λινή ψηλόμεση παντελόνα σε μπεζ απόχρωση με κεντήματα με ένα λεπτό πουλόβερ στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μποτάκια σε suede δέρμα και τη mini έκδοση της Book tote bag του οίκου Dior.

Διαβάστε Επίσης

Από την εν λόγω εμφάνιση της ξεχωρίσαμε τη λινή παντελόνα που είναι ένα από τα staples του καλοκαιριού στιλ. Το λινό ύφασμα κατασκευάζεται από το φυτό λινάρι, το οποίο καλλιεργείται για τις κλωστικές ίνες του. Πρόκειται για ένα από τα πιο αέρινα και δροσερά υφάσματα που είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι εξαιρετικά απορροφητικό και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Η λινή εκδοχή της ψηλόμεσης παντελόνας, ενός bottom που κολακεύει και ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους είναι μία από τις προσθήκες που αξίζει να κάνεις φέτος το καλοκαίρι και είναι σίγουρο πως θα ευχαριστηθείς να φοράς.

Πώς θα τη φορέσεις; Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ταιριάζει τόσο σε πρωινά όσο και βραδινά dress codes, ενώ μπορείς να τη φορέσεις στην πόλη και το νησί. Για τα office looks σου, συνδύασε τη με ένα tank top ή ένα επίσης λινό πουκάμισο, για μία casual εμφάνιση μπορείς να τη φορέσεις με crop tops, ενώ για τη βραδινή έξοδο με εξώπλατες μπλούζες που θα αναδείξουν το sexiness σου. Η ψηλόμεση παντελόνα όμως είναι άκρως απαραίτητη και για τις διακοπές, αφού μπορείς να τη φορέσεις με το μαγιό σου, ολόσωμο ή μπικίνι τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες στα σοκάκια.

Διαβάστε Επίσης

Η casual εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Get the Look

Melora Sweater Project Soma

Fields Of Love παντελόνι Project Soma

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ