Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Φόρεσε ένα κομψό little black dress από τα Mango που θα γίνει η νέα μας εμμονή το καλοκαίρι

Spoiler alert: Δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει ποτέ: Τα χτενίσματα και το μακιγιάζ που επιλέγει, αλλά και τα ρούχα που φοράει καθημερινά στην εκπομπή της, μάς κάνουν να "κολλάμε" και να θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το look της.

Ελένη Μενεγάκη | Το ντραπέ τοπ της από τη Zara έχει το πιο φωτεινό (και trendy) χρώμα

Όπως έγινε και σε πρόσφατη εκπομπή της, όταν επέλεξε να εμφανιστεί με ένα super stylish μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, ένα κομμάτι που μας τράβηξε αμέσως την προσοχή ενώ έκανε πολύ ωραία αντίθεση και με τα ξανθά μαλλιά της.

Δες το φόρεμα:

Loading...

Όταν μάλιστα αποκάλυψε ότι επρόκειτο για ένα φόρεμα από τη γνωστή fast fashion αλυσίδα Mango, σπεύσαμε να το αναζητήσουμε on line ώστε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες της φόρμας του.

Και μας περίμενε μια έκπληξη: Εκτός από τον έναν ώμο, που αποτελεί ένα διαχρονικό στιλ τέλειο για καλοκαίρι αλλά και πολύ κολακευτικό για το σώμα και τους ώμους, το συγκεκριμένο little black dress είχε και ένα sexy cut out στο ύψος της μέσης. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο μεγάλη τάση είναι τα cut outs στα φορέματα - μέχρι και η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας τα τόλμησε σε πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της. Όσο για το μήκος του, δεν ξεπερνούσε το ύψος των γονάτων, πράγμα που διατηρούσε τις ισορροπίες.

Τα little black dresses είναι πάντα στη μόδα, χειμώνα καλοκαίρι, οπότε προβλέπουμε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα γίνει πολύ γρήγορα ανάρπαστο. Εκτός των άλλων, είναι best value for money, αφού δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ!

Το φόρεμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ