Το φόρεμα που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις σου είναι εκείνο της Selena Gomez

Η στιλιστική αξία του είναι αμείωτη και ασύγκριτη στο πέρασμα του χρόνου και η Selena Gomez μάς το θυμίζει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έχει μία επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική, τη μουσική αλλά και ως επιχειρηματίας. Στο σπίτι της έχει συλλογή με βραβεία, ενώ μπορεί να πει με περηφάνια πως αρκετά από τα ρούχα και τα προϊόντα ομορφιάς που έχει στην γκαρνταρόμπα και αντίστοιχα στο μπουντουάρ της φέρουν τη δική της υπογραφή. Ο λόγος για τη Selena Gomez, η οποία έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και κατά τη δική μου γνώμη κομψά στιλ στο Hollywood. Είναι από τις λίγες popstars, που μένουν πιστές στο προσωπικό τους στιλ και δεν το αλλάζουν κάθε φορά που μας παρουσιάζουν ένα νέο δίσκο και συνάμα μία νέα στιλιστική εποχή στην καριέρα τους. Η Selena Gomez μπαίνει πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες, είτε πρόκειται για το casual ντύσιμό της είτε για το επίσημο. Αυτή τη φορά τράβηξε την προσοχή μας με ένα διαχρονικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

LBD | Η Selena Gomez μάς θυμίζει την αξία του μαύρου φορέματος

Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν και οι τάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν εκείνα τα fashion items που θα παραμένουν ακλόνητα και ανεπηρέαστα στην μόδα. Ένα από αυτά είναι το μαύρο φόρεμα, για το οποίο σου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά θα κάνουμε λόγο για την καλοκαιρινή εκδοχή του και πιο συγκεκριμένα τη διακριτικά σέξι και απολύτως κομψή πρόταση της Selena Gomez.

H ίδια κατάφερε να είναι μία από τις φημισμένες παρουσιάστριες του show ''Saturday Night Live'' και για το after party της εκπομπής επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα, που την κολάκευε. Πρόκειται για ένα strapless σχέδιο με ασυμμετρία και σκίσιμο στο πόδι. Φέρει σούρες κάτω από το στήθος και έτσι καμουφλάρει την κοιλιά. Έχει γυαλιστερή όψη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές βραδινές εξόδους σου. Η Selena Gomez το συνδύασε, μάλιστα, με τα trendy mules διακοσμημένα με στρας και έτσι κατάφερε να συνδυάσει ένα διαχρονικό και ένα trendy κομμάτι σε μία υπέροχη εμφάνιση.

Shop the best summer LBDs

Σατινέ μίντι φόρεμα, Pink Woman

Off shoulder μίντι ντραπέ φόρεμα, H&M

Μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή, Bershka

Φόρεμα με λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη και σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος, Zara

Φόρεμα pencil αμάνικο με άνοιγμα στο τελείωμα, Toi Moi

Μίνι strapless φόρεμα, Stradivarius