Follow us

Αυτά είναι τα sneakers που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas | Τα φόρεσε και η Ναταλία Γερμανού

Τα έχει φορέσει και η Αφροδίτη Λιάντου και τα είχες και εσύ στη συλλογή σου.

Ναταλία Γερμανού NDP

Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει την απαρίθμηση των κομματιών από τα 90s και 00s που επιστρέφουν αυτή την άνοιξη στις πρώτες θέσεις των τάσεων. Η μόδα φαίνεται πως αναβιώνει το ζωηρό ντύσιμο εκείνης της περιόδου, με σκοπό να ελαφρύνει τη διάθεσή μας. Οι πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 ήταν εκείνες που έκαναν κατανοητό πως φέτος θα φορέσουμε ό,τι πόθησε η καρδιά μας σε εκείνες τις περιόδους -φυσικά προσαρμοσμένα στο σήμερα και πάντα με στόχο την κομψότητα. Οι fashionistas από την άλλη πλευρά έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές από αυτές τις τάσεις. Ανάμεσα στις αναρτήσεις τους στα social media και το street style τους εντοπίσαμε τα sneakers, που δεν αποχωριστήκαμε καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας μας.

Ο λόγος για τα τα Chuck Taylor All Star της Converse, τα οποία κερδίζουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο έδαφος στο street style. Βέβαια, η Kamala Harris ίσως να είναι εκείνη που τα επανέφερε στο προσκήνιο. Πλέον, τα Chuck Taylor δίνουν το παρών στους λογαριασμούς στο Instagram των πιο ενημερωμένων fashionistas. Τα είδαμε να συνδυάζονται με loose κοστούμια, με απολύτως θηλυκά φορέματα, ακόμα και με επίσημα looks, ενώ φυσικά δεν λείπουν από τα πιο κομψά και ευέλικτα athleisure looks.

Loading...

Η Ναταλία Γερμανού φόρεσε τα it sneakers της σεζόν

Τα Chuck Taylor τα είδαμε και στις γκαρνταρόμπες των Ελληνίδων fashionistas. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, η οποία φαίνεται να μην τα αποχωρίζεται στην καθημερινότητά της. Πιο πρόσφατα, όμως, τα συναντήσαμε στην γκαρνταρόμπα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με μία ανανεωμένη εκδοχή τους.

Loading...

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε την short εκδοχή τους με chunky σόλα και λεπτομέρειες σε αυτή. Η παρουσιάστρια απέδειξε πως τα sneakers συνδυάζονται ιδανικά με κοστούμι, καθώς τα φόρεσε με ένα πορτοκαλί loose suit.

Loading...

Αυτά είναι τα sneakers που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas | Τα φόρεσε και η Ναταλία Γερμανού
Θα βρεις τα hot sneakers της Converse στο tsakirismallas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ