Follow us

Το καλοκαίρι φοράμε χρώματα αλλά καλό είναι να αποφύγεις αυτούς τους 3 συνδυασμούς

Είναι κάπως ατυχές το αποτέλεσμα και καθόλου κολακευτικό.

Το καλοκαίρι φοράμε χρώματα αλλά καλό είναι να αποφύγεις αυτούς τους 3 συνδυασμούς Splash/Ideal Images

Είμαι ίσως η μεγαλύτερη λάτρης των ουδέτερων και σκουρόχρωμων αποχρώσεων. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα φοράω το πολύ 4 διαφορετικά χρώματα. Είμαι πιστή μόνο σε αυτά και δύσκολα θα προσθέσω κάποιο άλλο στις εμφανίσεις μου. Παρ' όλα αυτά, μόλις το ημερολόγιο δείξει άνοιξη και όσο διανύουμε τους μήνες της για να πλησιάσουμε στους καλοκαιρινούς, κάτι μέσα μου αλλάζει στιλιστικά. Έχω ανάγκη από ζωηρά χρώματα ακόμα και έντονους συνδυασμούς και αντιθέσεις. Θα μπορούσα να πω, πως το στιλ μου τους κρύους μήνες είναι το απολύτως αντίθετο από το καλοκαιρινό. Και αυτό μου αρέσει πολύ.

Loading...

Οργανώνοντας, λοιπόν, την πολύχρωμη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μου, άρχισα σταδιακά να πειραματίζομαι με τους χρωματικούς συνδυασμούς. Κάποιοι ήταν πολύ επιτυχημένοι και άλλοι όχι τόσο. Κάποιοι απέπνεαν κομψότητα και πολυτέλεια και κάποιοι άλλοι το ακριβώς το αντίθετο. Παράλληλα, αναζήτησα έμπνευση στις πιο τολμηρές fashionistas, που φορούν χρώμα όλο το χρόνο. Εν τέλει κατέληξα σε τρεις ατυχούς συνδυασμούς που είναι πιο έξυπνο να αποφύγεις.

Not today, not ever | Οι 3 χρωματικοί συνδυασμοί που καλύτερα να αποφύγεις

Πρόκειται για 3 χρωματικούς συνδυασμούς που θα αφαιρέσουν από την εμφάνιση σου αντί να προσθέσουν. Μην ξεχνάς πως τα χρώματα και οι συνδυασμοί τους όταν γίνονται με προσοχή προσθέτουν πολλά στην εικόνα μας. Αρχικά εμπνέουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ενώ το στιλ μας κερδίζει τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Τα χρώματα είναι συνδεδεμένα με εικόνες, πρόσωπα, αντικείμενα και φυσικά συναισθήματα και καλύτερα για εσένα να αποφύγει αυτούς τους τρεις συνδυασμούς.

Φούξια & Μαύρο | Το ένα μπορεί να θεωρείται ουδέτερο, όμως, η αντίθεση μεταξύ τους δεν αποτελεί την πιο κομψή και καλαίσθητη.

Κόκκινο & Πράσινο | Αν και λατρεύουμε αυτά τα δύο χρωματα, όταν συνδυάζονται μαζί, το μυαλό μας πηγαίνει αλλού. Μπορείς να τα φορέσεις χωριστά και συνδυασμένα με άλλα για ένα πιο καλαίσθητο look.

Κίτρινο & Μωβ | Φαίνεται αρκετά ''παιδικό'' και δύσκολα κολακεύει τα χαρακτηριστικά οποιασδήποτε γυναίκας. Ας μείνουμε μακριά τους.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, να φορέσεις ό,τι ταιριάζει σε εσένα και ό,τι σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Τα παραπάνω είναι προτάσεις και όχι κανόνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ