Follow us

Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα τζιν σου το καλοκαίρι, τότε χρειάζεσαι αυτά τα παπούτσια

Αφού δεν πρόκειται να αποχωριστείς το τζιν σου, ανανέωσε το με αυτά τα καλοκαιρινά παπούτσια.

Αν ζεις φορώντας τζιν, τότε χρειάζεσαι αυτά τα καλοκαιρινά παπούτσια Splash/Ideal Images

Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάτι νέο για να γράψουμε όσον αφορά την αγάπη μας για τα ντένιμ παντελόνια. Ξέρουμε πως και εσύ τα λατρεύεις και ό,τι και αν σου λέμε για εναλλακτικές, εσύ θα συνεχίζεις να φοράς το αγαπημένο σου τζιν. Πριν λίγες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για τα καλοκαιρινά looks, που θα αναβάθμιζαν το κλασικό τζιν σου, έτσι ώστε να αποκτήσεις το πιο ενημερωμένο στιλ. Σήμερα, θα σου μιλήσουμε για τα καλοκαιρινά παπούτσια, που από μόνα τους θα προσθέσουν όσα χρειάζεται το ντένιμ παντελόνι σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα 5 καλοκαιρινά παπούτσια που ταιριάζουν άψογα με το ντένιμ παντελόνι, και θα ανανεώσουν τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Styling the denim pants | Τα 5 καλακαιρινά σχέδια παπουτσιών που χρειάζεσαι αν ζεις φορώντας -σχεδόν- μόνο το τζιν σου

Για τις χαλαρές βόλτες επίλεξε σανδάλια, άνετα σχέδια με πολύ χαρακτήρα, όπως τα παρακάτω.

Loading...

Τα ψηλοτάκουνα mules φαίνεται να είναι το νέο obsession της fashion κοινότητας. Οι περισσότερες επιλέγουν τολμηρά χρώματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Πα' όλα αυτά, και ένα απλό, σχεδόν ουδέτερο look, θα αναβαθμίσει το σύνολό σου με πρωταγωνιστή το τζιν.

Loading...

Μεγάλη τάση αποτελούν τα platform heels και συνδυασμένα με το τζιν σου δίνουν την ιδανική 70s πινελιά για να αναδειχθείς στην πιο καλοντυμένη.

Loading...

Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν δυναμικά στις φετινές τάσεις και μάντεψε: Ταιριάζουν τέλεια με το τζιν σου για all day outfits.

Loading...

Από τις προτάσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διαχρονικές loafers, οι οποίες θα δώσουν μία κλασική πινελιά στο look του γραφείου αυτή τη σεζόν.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ