Follow us

Crochet Trend | Το Zara φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα φορέσεις στις φετινές διακοπές σου

Είναι τέλειο για το βραδινό ποτό σου αλλά και την παραλία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Πριν λίγες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για την τάση του καλοκαιριού που έρχεται δυναμικά για άλλη μία χρονιά από τα 70s. Ο λόγος για το crochet trend, το οποίο τράβηξε την προσοχή μάς στα festival looks της διοργάνωσης του φετινού μουσικού φεστιβάλ Coachella. Είδαμε αρκετά two piece με μίνι φούστες και crop tops, ενώ οι περισσότερες φόρεσαν τουλάχιστον ένα crochet κομμάτι με πολύχρωμα μοτίβα και ιδιαίτερη πλέξη στα δύο Σαββατοκύριακα του Coachella. Αποτελούν ανάλαφρα κομμάτια, που έχουν συνδεθεί με το καλοκαίρι και οι fashionistas ανά τον κόσμο τα εμπιστεύονται κάθε χρόνο για τα looks τους και κυρίως για εκείνα που προορίζονται για τις παραλίες. Μάλιστα, είδαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα ιδανικό crochet κομμάτι που θα φορέσουμε όσο κανένα άλλο αυτή τη σεζόν, καθώς είναι κομψό και έχει απολύτως προσιτή τιμή.

Το crochet Zara φόρεμα που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι το έχει επιλέξει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα sweet spot για τα φορέματα και τα επιλέγει συχνά για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Μάλιστα, στην πλειοψηφία τους επιλέγει κομμάτια από προσιτά brands αποδεικνύοντας πως για να είσαι κομψή και stylish δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία. Παράδειγμα αποτελεί το νέο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα της από την καλοκαιρινή συλλογή της Zara.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα μίντι φόρεμα με crochet υφή, print με ρίγες, κλειστή λαιμόκοψη και αμάνικο σχέδιο. Η σιλουέτα του κολακεύει τις γυναικείες καμπύλες, ενώ τα χρώματα του αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα. Κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ και είναι το ιδανικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Loading...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε με πέδιλα και δημιούργησε ένα ευέλικτο look για fancy εμφανίσεις, πρωί και βράδυ. Ωστόσο, μπορείς να το φορέσεις και casual με sneakers αλλά και πάνω από τα μαγιό στην παραλία.

Crochet Trend | Το Zara φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα φορέσεις στις φετινές διακοπές σου
Ριγέ crochet μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ