Follow us

Το Zara φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως την παραλία | Το λατρεύει και η Δανάη Μπάρκα

Είναι τόσο ευέλικτο που δεν θα το αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία γυναίκα που λατρεύει το styling και δεν φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα. Μάλιστα, δοκιμάζει αρκετά νέα πράγματα, τα οποία πάντα προσαρμόζει στις ανάγκες της και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram η ίδια επέλεξε ένα εμπριμέ Zara φόρεμα τύπου σεμιζιέ, το οποίο θα θες άμεσα να αποκτήσεις και εσύ.

Η Δανάη Μπάρκα μάς έδειξε ένα φόρεμα που χρειάζεσαι σίγουρα αυτή τη σεζόν

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η παρουσιάστρια του ''Πάμε Δανάη'' δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό look με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο φόρεμα της Zara. Το εν λόγω σχέδιο φέρει γιακά σε στιλ πουκαμίσου και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα, ενώ στο κάτω μέρος έχει πιέτες και είναι αρκετά πιο ανάλαφρο για να δίνει κίνηση στο σώμα. Στο μοτίβο του συνδυάζει το απολύτως hot χρώμα της σεζόν, το πράσινο, με το ευέλικτο και πάντα αριστοκρατικό cream. Έχει μίντι μάκρος και μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Η Δανάη Μπάρκα συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα ''Μυρίζει καλοκαίρι ☀️ Μυρίζει ξεγνοιασιά 🌞 {να βρίσκουμε πάντα εκείνους που μας χαρίζουν το χαμόγελο}🌷'' και πράγματι με αυτό το φόρεμα θα φέρεις το καλοκαίρι πιο νωρίς.

Loading...

Το εμπριμέ φόρεμα θα το βρεις στη νέα συλλογή της Zara. Κοστίζει μόλις 39,95 ευρώ και δεν θα το αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι. Θα αναρωτιέσαι, όμως, το λόγο που το έχουμε αναδείξει σε must have. Η ευελιξία του, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να μπορείς να το αξιοποιήσεις σε πολλές και κυρίως διαφορετικές περιστάσεις. Συνδυασμένο με πέδιλα ή εσπαντρίγιες μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, ενώ με τα σανδάλια σου και πάνω από το μαγιό θα το φορέσεις στην παραλία. Είναι το κομμάτι που σίγουρα χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου.

Το Zara φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως την παραλία | Το λατρεύει και η Δανάη Μπάρκα
Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ