Follow us

Το καλοκαίρι ανήκει στα λινά | Τα απαραίτητα fashion items για τις πιο stylish εμφανίσεις

Το λινό έχει συνδεθεί με το καλοκαίρι και θα προσθέσει την απαραίτητη πολυτέλεια στο στιλ σου.

Το καλοκαίρι φοράμε λινά | Τα απαραίτητα κομμάτια για τις πιο stylish εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Το καλοκαίρι έχει πολλά πλεονεκτήματα και ίσως να είναι και η αγαπημένη μας εποχή. Ηλιόλουστες ημέρες, καλή θερμοκρασία, θάλασσα και αμμουδιά, διακοπές σε νησιά και μία ανάλαφρη γκαρνταρόμπα γεμάτη έντονα χρώματα, μοτίβα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, ψάθινα και crochet αξεσουάρ, τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε; Όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι που μας ενδιαφέρει λίγο παραπάνω εδώ πέρα, αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα μας είναι τα λινά κομμάτια, τα οποία αποτελούν την απάντηση στο χρόνιο πρόβλημα ''τι θα φορέσω σήμερα''.

Τα λινά που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Το λινό ύφασμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και πρωταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε outfit των fashionistas που καθορίζουν τι είναι in και τι out. Έχει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα και αποπνέει πολυτέλεια. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάποιο ατυχές σύνολο με λινό, αφού είναι ένα safe κομμάτι το οποίο λειτουργεί και ως πασπαρτού. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα απαραίτητα κομμάτια που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου για να κάνεις stylish εμφανίσεις. Plus, είναι τα κομμάτια που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την αγορά τους και θα τα αξιοποιήσεις από το γραφείο και τη βραδινή έξοδο ως την παραλία.

Loading...

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, χρειάζεσαι ένα λευκό λινό πουκάμισο και φυσικά ένα κοστούμι με άνετη παντελόνα και ακόμα πιο άνετο σακάκι. Οι αποχρώσεις οφείλουν να είναι ουδέτερες αφού αυτές είναι οι πιο κατάλληλες για στιλιστική ευελιξία. Επίσης, χρειάζεσαι ένα λινό παντελόνι για όλες τις ώρες αλλά και ένα casual chic τοπ, όπως ένα πόλο. Από τη λίστα με τα must have λινά κομμάτια δεν μπορεί να λείπει η μίντι φούστα, που δεν θα χορταίνεις να φοράς όλο το καλοκαίρι, αλλά και ένα πανωφόρι για εκείνα τα βράδια με το δροσερό αεράκι. Τέλος, ένα υπέροχο φόρεμα και ένα τούνικ για την παραλία είναι απαραίτητα.

Loading...

Βρες όλα τα λινά κομμάτια στον παρακάτω stylish οδηγό αγοράς.

Λινό φόρεμα με ογκώδη μανίκια, La Redoute

Λινό τούνικ, Zara

Λινό κοστούμι με blazer και παντελόνα, Massimo Dutti

Λινό πανωφόρι, Benetton

Λινή μίντι φούστα, Mango

Παντελόνι λινό baggy με λάστιχο στη μέση και κορδόνι, Helmi

Λινό μπλουζάκι, Marks & Spencer

Λευκό λινό πουκάμισο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ