Follow us

Το μαγιό που οφείλει να έχει κάθε κομψή γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της

Και όμως κάθε χρόνο συναντάμε κάποια εκδοχή του στα πιο stylish beach looks.

Μαύρα Μαγιό | Σου βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια για την παραλία iStock

Τις τελευταίες ημέρες το στιλιστικό ενδιαφέρον μας έχει κερδηθεί δικαιωματικά από τα μαγιό. Είναι τα καλοκαιρινά fashion items, που αναζητάμε πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα, ενώ ακόμα και στο γραφείο είναι το hot topic των συζητήσεων. Ποιο σχέδιο θα φορέσει η συνάδελφος, ποιο χρώμα η άλλη, ποιο brand έχει την μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και τα πιο κολακευτικά σχέδια και ούτω καθεξής. Τα ερωτήματα είναι πολλά και ο χρόνος λίγος για να εντοπίσουμε τα πιο stylish μαγιό. Για αυτό, όμως, και δεν το βάζουμε κάτω με τη αναζήτησή μας να καρποφορεί κάθε φορά. Σήμερα, λοιπόν, εντοπίσαμε εκείνο το σχέδιο που θα σε αναδείξει σε μία πραγματική fashionista στην παραλία.

The real chicness | Το μαγιό που θα φέρει την πραγματική κομψότητα στα beach looks σου

Ανάμεσα στα αμέτρητα σχέδια των fashion brands που επέλεξαν να μας ντύσουν στις παραλίες ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο της Calzedonia. Πρόκειται για ένα ολόσωμο μαγιό με αίγλη. Καλά διάβασες, αίγλη και κομψότητα. Είναι ολόσωμο, έχει μαύρο χρώμα και ιδιαίτερα κολακευτικό κόψιμο σε όλο του το μήκος. Έχει επίσης λευκές λεπτομέρειες και μάς θυμίζει κάτι από την ασύγκριτη χολιγουντιανή κομψότητα των 60s. Θα το βλέπαμε σίγουρα στα beach looks των πιο κομψών γυναικών συνδυασμένο με μία raffia tote τσάντα και δερμάτινα σανδάλια.

Το μαγιό που οφείλει να έχει κάθε κομψή γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της
Ολόσωμο Μαγιό Singapore, Calzedonia


Πρώτη φορά το είδαμε σε μία εμφάνιση της Lydia Millen, μία fashion expert στη διαχρονική μόδα. Κοιτώντας το, όμως, συνειδητοποιήσαμε πως έχουμε δει αρκετές παραλλαγές του ανά τα χρόνια στις πιο κομψές εμφανίσεις στην παραλία. Το εν λόγω μαγιό της Calzedonia αποτελεί και το ιδανικό τοπ για τις βραδινές εμφανίσεις σου. Φαντάσου το με μία cream tailored παντελόνα αλλά και ένα τζιν ή tailored σορτς, συνδυασμένο με platform heels αλλά και λευκά sneakers, ενώ τα απαραίτητα αξεσουάρ σου ολοκληρώνουν το look σου. Très chic.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ