Follow us

5 καλοκαιρινά σύνολα για το γραφείο που θα θες να φορέσεις και το Σαββατοκύριακο

Τα καλοκαιρινά looks που θα χορτάσεις να φοράς αυτή την εβδομάδα.

5 καλοκαιρινά σύνολα για το γραφείο που θα θες να φορέσεις και το Σαββατοκύριακο Splash/Ideal Images

Στην αρχή της εβδομάδας πέρα από καλή διάθεση χρειάζεσαι και πολύ στιλιστική έμπνευση και εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σου την παρέχουμε. Αυτή τη φορά βρήκαμε 5 σύνολα που είναι ιδανικά για το γραφείο και θα μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις και σε άλλες περιστάσεις. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένες πρόκειται για καλοκαιρινά outfits που θα θες να φορέσεις και το Σαββατοκύριακο, καθώς η ευελιξία τους θα σου λύσει τα χέρια σε ό,τι και αν έχεις κανονίσει στον ελεύθερο χρόνο σου. Plus, τα σύνολα, που βρήκαμε στις γκαρνταρόμπες των πιο κομψών γυναικών στα social media, αποτελούνται από βασικά κομμάτια που έχεις και εσύ στα ράφια, τις κρεμάστρες και τα συρτάρια σου.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Από το γραφείο έως το ποτό | 5 σύνολα που δεν θα χορτάσεις να φοράς

Πριν καιρό είχαμε κάνει λόγο για την καλοκαιρινή εκδοχή του office style που επιβάλει γιλέκα φορεμένα ως τοπ. Τώρα αυτά θα τα συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, mules και την tote τσάντα σου.

Loading...

Λατρεύουμε τα co-ord σύνολα και πιο πολύ την παρακάτω πρόταση. Πώς θα την φορέσουμε εμείς; Ένα total black outfit με πουκάμισο, μακρύ tailored σορτς και σαμπό είναι ακριβώς ό,τι ζητάμε.

Loading...

Βέβαια αν δεν αισθάνεσαι άνετα με τα σορτς στο γραφείο, μπορείς να υιοθετήσεις το παρακάτω style combo: Παντελόνα και ένα cropped top ή ένα κορμάκι με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια, όπως τα ογκώδη μανίκια.

Loading...

Επίσης, μεγάλη τάση της σεζόν είναι η παρακάτω slit φούστα, που φέρει άνοιγμα στο πόδι. Συνδυασμένη με πέδιλα, ένα απλό τοπ και έναν oversized φάκελο το look σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Loading...

Τέλος, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μίντι ριμπ φόρεμα με ένα πουκάμισο δεμένο για το απόλυτο updated look. Πρόσθεσε αξεσουάρ για να του δώσεις το κατάλληλο ύφος.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ